Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κυκλοφορίες 05 - 03 - 2014


Πήρε σώβρακα ο Mark Millar.


INDIES

Κοίτα να δεις που τα δυο καλύτερα comics αυτής της βδομάδας τα'χει γράψει ο Mark Millar. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το Jupiter's Legacy #4 είναι το καλύτερο της σειράς επειδή άφησε χώρο για να κάνει παιχνίδι ο Quitely ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο Starlight #1 με τον Goran Parlov. Το οποίo Starlight είναι comic τύπου "βλέπουμε την ζωή του Flash Gordon 40 χρόνια μετά τις διαστημικές περιπέτειές του." Επίσης πολύ καλό είναι το Veil #1 των Rucka και Fejzula. Είναι όμορφο και η υπόθεσή του, που έχει να κάνει με μια τύπισσα με υπερδυνάμεις και αμνησία που ξυπνά σε μια στάση του μετρό, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αρκετά καλά είναι το Lobster Johnston - Get The Lobster #2 και το Archer And Armstrong #18 στο οποίο έχουμε μονομαχία μεταξύ Archer και Bloodshot. Από την άλλη Το God Is Dead #8 μάλλον είναι το τελευταίο τεύχος που διαβάζω.

MARVEL

Λοιπόν. Το Moon Knight #1 των Warren Ellis και Declan Shalvey είναι καλό. Το πρόβλημα είναι πως είναι μια σειρά για τον Moon Knight και όλοι θυμόμαστε πως η προηγούμενη, χειρότερη μα με τον πιο εμπορικό Bendis στο τιμόνι, ξεχάστηκε σε ελάχιστο χρόνο. Το Magneto #1 είναι επίσης καλό. Σε βάζει και σε σκέψεις πως τα κανονικά  X-Men είναι μάλλον χάλια. Το She-Hulk #2 είναι διασκεδαστικό και εκκεντρικό. Το Loki Agent Of Asgard #2 είναι συμπαθητικό μα στην τελική μάλλον μέτριο. Το Punisher #3 είναι αξιοπρεπές ενώ το Uncanny X-Men #18 μάλλον κακό. Αλήθεια, το Uncanny δεν αρέσει πια ούτε στον Μανώλη.

DC

Μέχρι της Vertigo θα τα πάρω αλφαβητικά. To Action Comics #29 είναι καλό και έχει δυνατό σημείο το σχέδιο του Aaron Kuder. Το Batman Superman Annual #1 είναι συμπαθητικό μα κατώτερο του κανονικού τεύχους της προηγουμένης εβδομάδας. Το Detective Comics #29 δεν αποτελεί το καλύτερο δυνατό κλείσιμο στο Gothtopia. Το Earth 2 #21 είναι καλό κι έχει τον "κακό" Superman να σκοτώνει one-per-centers. Aυτή η σειρά αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για μένα. Το Forever Evil #6; Τίποτα σπουδαίο. Ο Johns χάζεψε τον Batman. Το Green Arrow #29 είναι καλό και με αναπάντεχο τέλος. Το Swamp Thing #29 είναι έτσι κι έτσι. Το Fairest #24 με την Cindy είναι δράση και διασκέδαση. Το Hinterkind #6 είναι ενδιαφερον. Τέλος στο Trillium #7 οι William και Nika βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται!




Δεν υπάρχουν σχόλια: