Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφορίες 29 - 01 - 2014


Μου ήθελα ταξίδια και συναυλίες στην Αθήνα.


INDIES

Στο East Of West #9 βλέπουμε πως το πιο πλούσιο κομμάτι των πρώην ΗΠΑ βρίσκεται υπό τον έλεγχο των πρώην σκλάβων οι οποίοι έχουν γίνει μαιτρ στα παιχνίδια εξουσίας. Σε άλλο κομμάτι παρατηρούμε πως ακόμη και ο Θάνατος πρέπει να πληρώσει ένα τίμημα για να εκπληρώσει τους στόχους του. Στο Saga #18 ένα φάντασμα κάνει όλη την διαφορά. Ευτυχώς δηλαδή γιατί η Gwendolyn τα έκανε όσο πιο θάλασσα γινόταν να τα κάνει. Συμβαίνουν πράγματα στο Invincible #108 μα με λίγα λόγια ας πούμε πως έχει δίκιο η Eve στις πρώτες σελίδες. Στο Thief Of Thieves #19 το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου του Redmond πάει καλά. Μόνο εμπόδιο το πείσμα της πράκτορος Cohen. Από Dark Horse μια ματιά αξίζουν το Conan And The People Of The Black Circle #4 και το Serenity Leaves On The Wind #1 κυρίως από τους whedonites.

DC

Όλο το Fables #137 το βλέπουμε μέσα από τα μάτια της μικρής Winter. Πολύ ενδιαφέρον πείραμα. Στο Dead Boy Detectives #2 δυο κορίτσια με την βοήθεια υπολογιστών καταφέρνουν να κάνουν καλύτερη έρευνα από αυτήν των δυο αγοριών φαντασμάτων. Στo καλό Batman The Dark Knight #27 έχουμε την συνέχεια της ιστορίας με τους δουλέμπορους, το Talon #15 διαβάζεται, το Catwoman #27 έχει ιστορία Gothtopia, τo Damian Son Of Batman #4 είναι πολύ όμορφο. Στο Justice League Dark #27 δεν πολυκαταλάβαινα τι γινόταν, μάλλον θα ξέχασα να διαβάσω κάποια τεύχη. Το Aquaman #27 είχε την συνέχεια της μάχης με το "kaiju". Τα Earth 2 Annual #2, Batman And Robin Annual #2 και Worlds' Finest Annual #1 καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να ασχολούνται όλα με τον Batman. Πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι μάλλον το Earth 2.

MARVEL

Καλύτερο comic της Marvel είναι η ανατύπωση ενός "αρχαίου" comic. Για το Miracleman #2 μιλάω, τεύχος στο οποίο γνωρίζουμε τον Kid Miracleman. Μπρρρ. Κανένα άλλο comic δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτό μα τουλάχιστον το Guardians Of The Galaxy #11 είναι διασκεδαστικό και συνδέεται με το All New X-Men #22 ενώ το Uncanny Avengers #16 σταματά λίγο πριν από μια επική μονομαχία. Με το Thor God Of Thunder #18 ο τίτλος βρίσκει πάλι τον δρόμο του ενώ το Cataclysm The Ultimates' Last Stand #4 είναι για ένα γρήγορο ξεφύλλισμα.









Δεν υπάρχουν σχόλια: