Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κυκλοφορίες 31 - 12 - 2013


Απελπιστικά μόνη η DC αυτήν την εβδομάδα.


DC

Για να δούμε τι γίνεται στην Gotham αυτήν την βδομάδα. Στο Batman The Dark Knight #26 o Σκοτεινός Ιππότης μοιάζει με άγγελος στα κοριτσάκια ενός sweatshop. Στο καλούτσικο Catwoman #26 έχουμε θανάτους και εκρήξεις. Στο Talon #14 κλείνουν σχεδόν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Έπρεπε να γίνει μιας και ακυρώνεται σε μερικά τεύχη. Στο Damian Son Of Batman #3 πατέρας γιος έχουν μαύρα χάλια. Στο Batwoman #26 συμβαίνει αυτό που κανείς δεν ήθελε. Ξεκινά νέο arc χωρίς καμιά προσπάθεια να κλείσει με κάποιον τρόπο το προηγούμενο. Πόσο θάλασσα τα έκανε η DC εδώ πέρα!

Το Aquaman #26 είναι το πρώτο τεύχος με την νέα δημιουργική ομάδα. Δεν σε απογοητεύει. Στο Justice League Dark #26 ο Constantine συνεχίζει να είναι μπάσταρδος. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο μα διαβάζεται. Στο Red Lantern #26 έχουμε μια μεγάλη επιστροφή. Το Superman #26 το άνοιξα επειδή νόμισα πως ήταν το Action Comics. Είδα Lobdell όμως και το ξανάκλεισα. Το Superman Unchained #5 είναι πραγματικά καλό. Διλήμματα και τελεσίγραφα, σκηνές από το παρελθόν όμορφα σχεδιασμένες από τον Jim Lee.

Περνάω στην Vertigo. Στο Fables #136 οι Ιππότες της νέας Στρογγυλής Τράπεζας συγκεντρώνονται σιγά σιγά. Στο Tom Strong And The Planet Of Peril #6 λύνονται όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι ήρωες με συνοπτικές διαδικασίες. Λείπει η καθοδήγηση του Moore. Το Dead Boy Detectives #1 έχει σαν ήρωες δυο φαντάσματα παιδιών που κάνουν τους detectives. Ό,τι λέει και ο τίτλος δηλαδή. Εμφανίστηκαν πρώτη φορά στο Sandman μα πέρασαν και από άλλα comics της Vertigo ενώ είχαν σημαντικό ρόλο στο crossover "The Children's Crusade". Στην νέα τους εμφάνιση μια κοπέλα τους αναγκάζει να επιστρέψουν στο παλιό σχολείο και τόπο θανάτου τους.

DARK HORSE

Αξιοπρεπές το Baltimore Chapel Of Bones #1 στο οποίο κάποιοι παλιοί σύντροφοι του Baltimore συναντιούνται και περιμένουν την άφιξή του. Το True Lives Of The Fabulous Killjoys #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα μα είναι όμορφο. Το Bad Blood #1 των Jonathan Maberry και Tyler Crook είναι το πρώτο τεύχος μιας πολλά υποσχόμενης σειράς. Έχει σαν πρωταγωνιστή έναν καρκινοπαθή που προσπαθεί να κυνηγήσει έναν βρικόλακα και ζητά βοήθεια από όπου μπορεί.

MARVEL

Ερημιά. Το Guardians Of The Galaxy #10, στο οποίο βλέπουμε τις Angela και Gamora σαν BFFs, είναι σχετικά καλό. Ευτυχώς. Είχε κάνει κάποια μέτρια τεύχη. Στο ενδιαφέρον New Avengers #13 παρουσιάζονται οι Black Priests. Για να δούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: