Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κυκλοφορίες 08 - 01 - 2014


Gothtopia


DC

Αν ο Aaron Kuder σχεδίαζε ολόκληρο το Action Comics #27 θα ήταν ένα πραγματικά πολύ καλό τεύχος. Κάτι που δεν είναι το Batman Superman #7 δηλαδή. Και κάτι που είναι το Batman Black And White #5. Ή το επίσης τεύχος ανθολογίας Detective Comics #27 στο οποίο ένα τσούρμο ταλαντούχοι δημιουργοί δίνουν δείγματα για το άμεσο μα και το μακρινό μέλλον του Σκοτεινού Ιππότη. Μια χαρά είναι τα Earth 2 #19, Green Arrow #27 και Swamp Thing #27 αν και στο τελευταίο υπάρχουν κάποια κενά και μια βιασύνη.

Στο 100 Bullets Brother Lono #7 φτάνουμε ένα βήμα πριν το τέλος με τον Lono να είναι έτοιμος να θυμηθεί τον παλιό κακό του εαυτό. Στο Fairest #22 η έρευνα της Cindy είναι διαρκής, επίπονη και στο τέλος δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Τα FBP Federal Bureau Of Physics #7 και Hinterkind #4 διαβάζονται, με το 2ο να είναι πιο βατό.

MARVEL

To All-New Marvel NOW Point One #1 λειτουργεί σαν διαφημιστικό κάποιων τίτλων της Marvel. To Avengers World #1 είναι εισαγωγή σε μια ιστορία που ίσως γίνει ενδιαφέρουσα στην συνέχεια. Το Black Widow #1 στο οποίο διαβάζουμε τις περιπέτειες της Natasha Romanov φαίνεται ενδιαφέρον. Cataclysm Ultimate Spider-Man #3 και Cataclysm The Ultimates' Last Stand #3 είναι και τα δυο αξιοπρεπή. Το Fantomex MAX #4 έχει πλάκα ενώ το Young Avengers #15 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της καλής κατά γενική ομολογία μα αδιάφορης για μένα σειράς.

INDIES

Στο Fatale #19 διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες του grunge συγκροτήματος Amsterdam, που θα μπορούσε να'χει γίνει μεγαλύτερο από τους Nirvana. Στο Walking Dead #119 ο Rick είναι σκληρός, ο Εzekiel γατάκι και ο Negan καπάτσος.To Abe Sapien #9 είναι λιγουλάκι βαρετό όμως έχει πολύ καλό artwork. Το Shaolin Cowboy #4 είναι μόνο καλό artwork. Στo God Is Dead #4 οι θεοί σκοτώνονται αναμεταξύ τους όσο οι άνθρωποι προσπαθούν να κατασκευάσουν έναν δικό τους θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: