Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 23 - 10 - 2013


Ένα ποστ στα γρήγορα, κατά την διάρκεια του Champions League.


DC

Ξεκινώ αυτό το ποστ με το Unwritten #54. O Bigby κάνει μια εκρηκτική εμφάνιση μα πάλι η Totenkinder ξέρει τι πρέπει να γίνει και με ποιον τρόπο να βοηθήσει τον Tommy για να "νικηθεί" ο Mr. Dark. Μετά από αυτό το τεύχος το comic μπαίνει σε hiatus για μερικούς μήνες και ξαναξεκινά από το #1. Ελπίζω να ετοιμάζουν κάτι καλό που να δικαιολογεί την έλλειψή του γι'αυτό το διάστημα. Το Tom Strong And The Planet Of Peril #4 δεν σε βάζει σε τέτοιες σκέψεις μα ήταν καλό τεύχος και σου άφηνε μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος του.

Το Aquaman #24, στο οποίο διαβάζουμε γιατί ο Arthur δεν είναι ο πραγματικός βασιλιάς της Ατλαντίδας, είναι αρκετά καλό. Δυο χρόνια τώρα δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου ποιοτικά αυτό το comic. To Batman The Dark Knight #24 επικεντρώνεται στον Clayface και δεν είναι κακό. Το Catwoman #24 είναι αξιοπρεπές όπως και το Talon #12. Το Justice League #24 μου άρεσε περισσότερο απ'ότι θα περίμενα. Ίσως χάρη στο τέλος του. Με το Justice League Dark #24, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

MARVEL

Τρελούτσικο το FF #13. Σε αυτό το τεύχος διαβάζουμε πως η καλύτερη κρυψώνα είναι το βρακί του Impossible Man. Ναι, μην με ρωτάτε, διαβάστε το τεύχος καλύτερα. Στο Ultimate Comics Spider-Man #28 ο Spidey και οι φίλοι του καταφέρνουν να πλήξουν τον Roxxon και τους φίλους του. Καλό τευχάκι. Όχι πως είναι άσχημο το Uncanny Avengers #13, δεν είναι. Είναι όμως που φαίνεται πολύ αποκομμένο από ό,τι άλλο συμβαίνει στο Marvel Universe. Βέβαια, διαβάζοντας το πραγματικά κακό Wolverine And The X-Men #37 αυτό ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο πράγμα.

INDIES

Το Velvet #1 των Brubaker και Epting που εκδίδεται από την Image αξίζει της προσοχής σας. Είναι κατασκοπευτικό θρίλερ στις δεκαετίες '60-'70 με τον "James Bond" να σκοτώνεται σε αποστολή και την "Moneypenny", που δεν είναι μια απλή γραμματέας, να προσπαθεί να βρει τι συνέβη. Το Dark Horse Presents #29 έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες, μια από αυτές είναι σε σχέδιο Corben οπότε αξίζει μια ματιά. Το Conan And The People Of The Black Circle #1 είναι μια χαρά. Το artwork του Ariel Olivetti με ξένισε μα και μου άρεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: