Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 20 - 11 - 2013


Άβυσσος.


DC

Και έρχεται το Wake #5 και σου δίνει να καταλάβεις μια και καλή γιατί χρειάζονταν οι αναφορές στο παρελθόν και κάποιες εικόνες από το μέλλον. Επειδή οι Snyder και Murphy χρησιμοποίησαν τα πέντε πρώτα τεύχη ως μαγιά για να πουν στην συνέχεια μια πιο φιλόδοξη ιστορία. Τους εμπιστεύομαι πως θα τα καταφέρουν. Επίσης από την Vertigo υπάρχει το πολύ καλό 100 Bullets Brother Lono #6 στο οποίο αποκαλύπτεται η ταυτότητα της μυστηριώδους μοναχής και το Fables #135 το οποίο είναι καλούτσικο.

To Batman And Two-Face #25 είναι αρκετά καλό. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσουν οι εμφανίσεις του Matches Malone; Το Wonder Woman #25 είναι και αυτό καλό. Η Strife έγινε σιγά σιγά ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Στο Animal Man #25 ο Buddy σώζει τα "όσκαρ", συμφιλιώνεται με την γυναίκα του και χάνεται στο διάστημα. Όλα αυτά με το σχέδιο του Rafael Albuquerque. Tα Zero Year Batwoman #25 και Birds Of Prey #25 είναι ψιλοαδιάφορα ενώ το Harley Quinn #0 πέρα από το controversy δεν λέει και πολλά.

MARVEL

Καλούτσικο είναι το Avengers #23 αν και δεν προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Το Fantastic Four #14 είναι πραγματικά καλό. Θα ήταν καλύτερο αν ο αντικαταστάτης του Bagley ήταν πιο ταλαντούχος μα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το Uncanny X-Men #14 είχε πλάκα. Η ιδέα της Emma Frost για το πως θα εντάξει ένα νέο μέλος στην ομάδα τους ήταν καλή και η εκτέλεσή της το ίδιο. Το X-Men #7 είναι αδιάφορο. Δεν φτάνει στα επίπεδα όμως των Longshot Saves The Marvel Universe #2 και Young Avengers #12 τα οποία δεν διάβασα καν.

INDIES

Το 'πα στο προηγούμενο τεύχος μα και στο B.P.R.D. Hell On Earth #113 το μεγάλο γεγονός είναι πως η Liz "επέστρεψε". Στο Conan The Barbarian #22 φτάνουμε λίγο πριν το τέλος της Belit και του πληρώματός της. Το πλοίο ανέβηκε τον ποταμό, ο θησαυρός βρέθηκε, το φτερωτό τέρας επίσης. Το Dark Horse Presents #30 έχει ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μια από αυτές είναι για τον... Άι Γιώργη! Το Rachel Rising #21 είναι απλώς συμπαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: