Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 16 - 10 - 2013


Δεν μπορούσα να αντισταθώ σ'αυτό το εξώφυλλο.


DC

Έχει καλά comics η DC αυτήν την εβδομάδα. Τα δυο της Vertigo καταρχήν, το 100 Bullets - Brother Lono #5 και το Fables #134. Ενδιαφέρον το Brother Lono και πολύ καλό το Fables. Η ιστορία του Bigby στον προσωπικό του παράδεισο ίσως συγκινήσει κάποιους. Ιδιαίτερα αν έχουν φρέσκα στο μυαλό τους τα προηγούμενα τεύχη.

Για το Batwoman #24 έχω να πω κάποια πράγματα. Καλούτσικο σαν τεύχος, με μερικές αστοχίες στο artwork, θα προετοίμαζε το έδαφος για ένα εντυπωσιακό τέλος της διαδρομής του JH Williams III σε αυτό το comic. Και αυτό το τέλος θα κοπεί απότομα, θα μείνει λειψό γιατί έτσι θεώρησαν στην DC πως πρέπει να γίνει. Τι κρίμα ρε γαμώτο.

Το Animal Man #24 που ασχολείται με το πραξικόπημα στο "Red" είναι σχετικά καλό. Το Batman Superman #4 είναι όμορφο, έχει κάποιες cool σκηνές και λειτουργεί καλά στο να δώσει γρήγορα τις διαφορές ανάμεσα σε Earth και Earth-2. To Wonder Woman #24 είναι ενδιαφέρον. Το Justice League Of America #8 το διάβασα από περιέργεια και το βρήκα σχετικά αξιοπρεπές.

MARVEL

New Avengers #11 και Avengers #21 αποτελούν τις δυο όψεις του νομίσματος που λέγεται Infinity. Το "νέο", αυτήν την φορά, είναι καλύτερο από το "σκέτο" που και φαντάζει πρόχειρο μα και είναι λειψό σε αποκαλύψεις. Το Guardians Of The Galaxy #7 ασχολείται με την Angela. Θα μπορούσε να είναι και τρεις σελίδες. Στο μέτριο Fantastic Four #13 διαβάζουμε την ιστορία του μονόφθαλμου Johnny Storm. Στο Hawkeye #13 βλέπουμε τα ίδια πράγματα που βλέπουμε από το 9ο τεύχος και μετά από ακόμη μια οπτική γωνία. Με έχει κουράσει. Πραγματικά. Το Uncanny X-Men #13 ή Battle of the Atom #8 είναι μετριότατο.

INDIES

Στο τέλος του B.P.R.D. Hell On Earth #112 πετάς ένα αυθόρμητο "ναι μωρή Λιζ". Και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος να το διαβάσεις αν δεν είσαι τακτικός αναγνώστης της σειράς. Το Baltimore The Infernal Train #2 έχει μονομαχίες, βρικόλακες/ζόμπι, εικόνες από το μέλλον και δεν είναι άσχημο. Στο Conan The Barbarian #21 ας πούμε πως η αγάπη θριαμβεύει μα ας κρατήσουμε σαν εικόνα την κρυψώνα που βρίσκει ο Conan κάπου στην μέση του τεύχους. Το S.H.O.O.T. First #1 το βρήκα ενδιαφέρον. Αν είσαι άθεος ρίξτου μια ματιά.

Το Invincible #106 έχει διάσπαρτα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Περνάει ευχάριστα η ώρα. Στο Thief Of Thieves #17 παίζουν όλοι το παιχνίδι του ποντικιού με την γάτα χωρίς όμως να ξέρει κανείς ποιον ρόλο έχει. Το Zero #2, που είναι αφιερωμένο στον Garth Ennis, είναι πολύ καλό. Καλύτερο από το πρώτο τεύχος κάτι που μπορεί και να οφείλεται στο artwork του Tradd Moore.

Δεν υπάρχουν σχόλια: