Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 06 - 11 - 2013


Δεν μπορούσα να το τελειώσω το ποστ. Και έχω και blogovision μπροστά μου. Σκούρα τα πράματα.


INDIES

Ναι, με το East Of West #7 θα ξεκινήσω. Το οποίο East of West ασχολείται με έναν supporting character, τον Ezra, μέσω του οποίου διαβάζουμε τι συνέβη την προηγούμενη φορά που οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης τριγυρνούσαν στην Γη. Άλλο ένα πολύ καλό τεύχος από αυτό το ταλαντούχο δίδυμο. Άλλη μια σειρά που αυτοί οι δυο μεγαλουργούν. Ακόμη και το μικρό κομμάτι που η αφήγηση πάει πίσω στον Θάνατο είναι όμορφο και ευρηματικό.

Στο Fatale #18 η Josephine αρχίζει να θυμάται κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός βίντεοκλιπ τα οποία δεν πάνε καθόλου καλά. Στο God Is Dead #3 οι θεοί συνεχίζουν να πλακώνονται μεταξύ τους κάνοντας. Στο γεμάτο δράση Baltimore The Infernal Train #3 ο Baltimore μάχεται τα βαμπίρια που ταξιδεύουν πάνω στο τρένο, την υπνωτίστρια, τον βλαμμένο ιεροεξεταστή, με αυτήν την σειρά περίπου. Καλό τεύχος. Το Star Wars #3 συνεχίζει να είναι κάτι το ενδιαφέρον.

DC

Στο τέλος του Trillium #4 η σειρά φτάνει στην μέση της. Ο Billy και η Nika βρίσκονται στο παρελθόν και προσπαθούν μέσω μιας τοιχογραφίας να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν. Ο Clayton, αδερφός του Billy, βρίσκεται στο μακρινό μέλλον και δεν περνά καθόλου καλά στα χέρια των ανθρώπων αυτής της εποχής. Αυτά και άλλα σε αυτό το καλό τεύχος. Στο Hinterkind #2 οι δυο φυγάδες εξολοθρεύουν ένα troll και συναντούν έναν μυστήριο τύπο. Επίσης παρακολουθούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα ανάμεσα στην βασίλισσα των ξωτικών και την κόρη της. Όχι άσχημα.

To Superman Unchained #4 μου άρεσε. Δεν είναι η καλύτερη δουλειά του Snyder, δεν είναι σίγουρα από τις καλές του Lee μα σου τραβά το ενδιαφέρον και δείχνει πως έχει κάποιο στόχο. Το Batman Superman #5 σε προσγειώνει απότομα. Τόσο όσο το να πεις "από τον Jae Lee στον Brett Booth". Δεν άντεξα να το διαβάσω κι ας έχει τον ίδιο συγγραφέα. Το Detective Comics #25 που είναι Zero Year τίτλος διαβάζεται. Το Batman Black And White #3 έχει μερικές πολύ καλές ιστορίες και εξώφυλλο από τον Olly Moss.

Στο Forever Evil #3 οι κακοί του DCU δεν τα βρίσκουν με την κακιά JL που ήρθε από το παράλληλο σύμπαν. Είναι πολύ κακοί ακόμη και γι'αυτούς. Στο Earth 2 #17 ο κακός Superman κάνει χαμό μα ο Batman έχει φυσικά την ιδέα που θα τον σταματήσει. Στο Swamp Thing #25 η μονομαχία μεταξύ Alec και Woodrue δεν πάει όπως θα περίμενε ο Alec. Το συμπαθητικό Green Arrow #25 είναι και αυτό Zero Year.

MARVEL

Από το Astonishing στο Amazing X-Men #1. Ναι, είναι λίγοι οι τίτλοι X-Men, χρειαζόταν κι άλλος ένας. Επίσης είναι λίγοι οι χαρακτήρες, ας αναστήσουμε μερικούς πεθαμένους και ας το κάνουμε όπως στους Πειρατές της Καραϊβικής. Γελάω και μόνο που τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Έρχεται και η μίνι σειρά Longshot Saves The Marvel Universe #1 και σε αποτελειώνει. Ένας από τους χειρότερους χαρακτήρες αποκτά νέο μα πάλι κακό κούρεμα και φαντάζομαι πως θα σώσει τον κόσμο. Ωιμέ. Όχι τίποτα άλλο, σε σπρώχνει από το να μην διαβάσεις τα Cataclysm The Ultimates' Last Stand #1 και Fantomex MAX #2. Εγώ τα διάβασα πάντως. Και ήταν εντάξει και τα δυο. Με το Cataclysm μάλιστα ξεκινούν οι μεγάλες αλλαγές στο Ultimate Universe.

Δεν υπάρχουν σχόλια: