Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Κυκλοφορίες 25 - 09 - 2013


Από Image και Vertigo τα καλύτερα.


INDIES

Το East Of West #6 συνεχίζει την νέα παράδοση που θέλει αυτό το comic να είναι το καλύτερο της Image. Ναι, για μένα καλύτερο και από το Saga που έχει το Saga #14 να το αντιπροσωπεύει αυτόν τον μήνα. Κοιτάξτε, όσο καλό μπορεί να είναι ένα τεύχος γεμάτο αισθήματα, σεξουαλική ένταση και άλλα πολλά εγώ θα βρίσκω καλύτερο ένα που έχει κάποια από αυτά μα και post apocalyptic western setting. Ξέρω γω, ρίξτε ευθύνες στο Fallout.

Το Jupiter's Legacy #3 είναι σχετικά καλό μα έχει αρχίσει να θυμίζει το Authority λίγο παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε. Το Fatale #17 έχει ληστείες τραπεζών και ζηλιάρηδες μουσικούς. Το Sex #7 έχει περισσότερο sex από ιστορία αυτήν τη φορά.

Το Dark Horse Presents #28 έχει Corben οπότε αξίζει έστω μια ματιά. Το Itty Bitty Hellboy #2 συνεχίζει το cuteness overload. Tο King Conan The Hour Of The Dragon #5 είναι καλό ενώ το Mind MGMT #15 ενδιαφέρον. Κλείνω κάνοντας αναφορά στο Sin Titulo του Cameron Stewart,  web comic αρχικά, που εκδίδεται σε μορφή Hardcover την συγκεκριμένη βδομάδα.


MARVEL

Στο Avengers #20 από την μια έχεις τους Gardeners που σκέφτονται να αποστατήσουν και από την άλλη τον Captain America που σχεδιάζει παράδοση. Μπέρδεμα. Το Guardians Of The Galaxy #6 έχει όλους τους Guardians να προσπαθούν να κάνουν καλά την Angela και τίποτα άλλο. Γενικά όλο το τεύχος θα μπορούσε να είναι η Angela σε διάφορες πόζες και να μην είχε διαφορά.


Το FF #12 είναι καλό μα και πάρα πολύ φορτωμένο. Τόσο πολύ που όλο και κάτι θα χάσεις αν δεν προσέξεις. Το Uncanny Avengers #12 είναι λίγο παράξενο. Λίγο το σενάριο, λίγο το άνισο σχέδιο του Larroca, λίγο το τέλος. Το Wolverine And The X-Men #36 αποτελεί το 5ο μέρος του Battle of the Atom και είναι κακό. Μα τι κάνουν! Δεν μας έφτανε το Schism. To Ultimate Comics Spider-Man #27 είναι διασκεδαστικό. Spider-Μan, Spider-Woman, Cloak and Dagger, όλοι μαζί με κοινό σκοπό.

DC

Από την μια έχεις τα τεύχη της Vertigo και από την άλλη τα τύπου #23.4. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτά κι ας κινδυνεύσω να χάσω καλά τεύχη όπως το Wonder Woman #23.2 με τον First Born. Ας είναι, αν χρειαστεί γυρίζω πίσω για κάποιο. Κανονικά διάβασα τα Wake #4, Unwritten #53 και Tom Strong And The Planet Of Peril #3. Η σειρά τους δεν είναι τυχαία, από το καλύτερο στο λιγότερο καλό. Το Wake ξεκινά με μαθήματα ιστορίας για να καταλήξει σε φάση τύπου "Kraken". Στο Unwritten η μάχη με τον Mr. Dark παίρνει απρόσμενη τροπή. Στο Tom Strong δεν συμβαίνουν και πολλά.

1 σχόλιο:

Blogger είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.