Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 28 - 08 - 2013


Πανέμορφο το εξώφυλλο του Batman/Superman #3.


DC

Στο Justice League #23 διαβάζουμε πως πίσω απ'όλα τα άσχημα ήταν το Crime Syndicate της Earth-3. Trinity, Earth-3, get it? Τέλος πάντων. To Batman/Superman #3 είναι πολύ όμορφο σε μερικά κομμάτια και αυτό είναι το δυνατότερό του στοιχείο. Το Batman Incorporated Special #1 έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες μα δεν είναι σημαντικό. Το Batman The Dark Knight #23 είναι αξιοπρεπές, το Aquaman #23 είναι κάτι παραπάνω. Το Catwoman #23 διαβάζεται αν και δεν ξέρω πως νιώθω για την αποκάλυψη στο τέλος του. Το Talon #11 δεν είναι κι ό.τι καλύτερο.

Με το American Vampire Anthology #1 κάνεις ένα όμορφο ταξίδι σε αυτόν τον όχι και τόσο όμορφο κόσμο. Το Federal Bureau Of Physics #2 ή αλλιώς Collider #2 το βρήκα απλώς αξιοπρεπές. Στο Tom Strong And The Planet Of Peril #2 μαθαίνουμε γιατί υπάρχει τόση ηρεμία στην Terra Obscura. Επειδή τους θέρισε ένας λοιμός. Στο Unwritten #52 γίνονται λάθη επί λαθών από τους "καλούς". Θα ήταν απολαυστικότερη η ανάγνωση αυτών αν υπήρχε μεγαλύτερη συνοχή στο artwork.

MARVEL

Στο FF #11 εμφανίζεται ο Impossible Man κάτι που το κάνει παράξενο γενικά μα όχι τόσο αν κάτσουμε να σκεφτούμε προηγούμενα τεύχη της σειράς. Στο New Avengers #9 η διαμάχη Wakanda και Ατλαντίδας έχει θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στα σχέδια του Thanos για την εισβολή του στην Γη. Το Thor God Of Thunder #12 είναι αρκετά όμορφο και πιο χαμηλών τόνων τεύχος. Όχι, μπράβο Jason Aaron.

To Ultimate Comics Spider-Man #26 είναι συμπαθητικό. Το Uncanny Avengers #11 είναι σχετικά καλό. Είπαμε, ο Remender απλώς συνεχίζει το saga του από το X-Force προσθέτοντας την Scarlet Witch. To Uncanny X-Men #11 μπορεί να συνοψιστεί με την φράση "leave Scott alone". Τίποτα σπουδαίο.

INDIES

Το Station To Station, που δεν είναι κακό, είναι σαν να διαβάζεις το Half-Life σε μορφή comic. To Itty Bitty Hellboy #1 είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένο! Τόσο μα τόσο! Το King Conan The Hour Of The Dragon #4 είναι μια χαρά. Τα Massive #15 και Mind MGMT #14 τα διαβάζεις. Τέλος το Sex #6 έχει σεξ, βία μα αυτό που σου μένει στο μυαλό είναι το κομμάτι που η "Catwoman" ανακαλύπτει πως έχει μυωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: