Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 21 - 08 - 2013


Wonder Woman, Batwoman, Belit, Rose Red, Maxine Baker, Strix. Άντε και Jubilee.


DC

Μάχη μέχρι θανάτου σε έναν καθεδρικό ναό. Αυτή είναι μια περίληψη του Wonder Woman #23. Ωραίο τεύχος φυσικά. Καλό είναι και το Batwoman #23 στο οποίο διάφοροι σύμμαχοι καταστρώνουν σχέδια για το πως θα "βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου". Η δουλειά του Trevor McCarthy στο σχέδιο θα μπορούσε να είναι όμως καλύτερη. Το Birds Of Prey #23 είναι πάλι σχετικά μέτριο. Μόνο η Strix άξιζε από αυτό το τεύχος.

Εντελώς emo το Batman And Nightwing #23. Αυτήν φορά κλαίει ο Alfred για τον χαμό του Damien. Πέρα από την πλάκα βέβαια, είναι καλό το τεύχος. Το παραφορτωμένο Superman Unchained #3 αν και το χειρότερο comic που γράφει ο Snyder αυτόν τον καιρό είναι αρκετά καλό. Ο Jim Lee όμως συνεχίζει να είναι άνισος. Το Justice League Dark #23 είναι λίγο χαζό αλλά είναι διασκεδαστικό. Άντε, ένα τεύχος ακόμα έχει το Trinity War.

Στο Animal Man #23 ο Brother Blood εισβάλει στο "Red" την ώρα που και η μικρή Maxine βρίσκεται εκεί ψάχνοντας τον αδερφό της. Ποιος θα είναι άραγε ο νέος κύριος του "Red"; Πτώματα που βρίσκονται θαμμένα σε χωράφι που ανήκει στην εκκλησία προκαλούν ένα ντόμινο συμβάντων μα και εφιάλτες στον Lono. Όλα αυτά στο καλό 100 Bullets Brother Lono #3. Στο Fables #132 βλέπουμε ακόμα μια φορά πόσο σκληροτράχηλη μπορεί να γίνει η Rose Red. Αξίζει.

MARVEL

Star Wars το Avengers #18. Δεν κάνω πλάκα. Φίλοι και εχθροί συμμαχούν για να αντιμετωπίσουν την κοινή απειλή και ρίχνονται όλοι μαζί σε μια μάχη στο διάστημα. Μου άρεσε αρκετά. Όπως όμως και το X-Men #4 αν και ίσως να μην έπρεπε. Αχ, η επιστροφή της αποτυχημένης αντικαταστάτριας της Kitty με το όνομα Jubilee νομίζω πως μπαίνει εμπόδιο στο να βλέπουμε την επιτυχημένη Armor. Γιατί; Υπάρχει ακόμα και το Ultimate Comics The Ultimates #29 το οποίο ενώ είναι μάλλον κακό σου κινεί το ενδιαφέρον με την αποκάλυψη στο τέλος του τεύχους.

INDIES

Καλό το Conan The Barbarian #19. Ο Conan και η Belit ταξιδεύουν σε ένα παράξενο και ίσως καταραμένο χωριό. Η δουλειά του Wood εδώ είναι καλύτερη από αυτή που κάνει στην Marvel. Ίσως επειδή εδώ δεν μπορεί να ξεφύγει από κάποια πλαίσια. Το B.P.R.D. #110 είναι συμπαθητικό. Βλέπουμε την Liz, τον γιατρό της και τον αντικαταστάτη του. Που σίγουρα είναι παλαβός. Το Lobster Johnson A Scent Of Lotus #2 είναι καλό. Noir, κατασκοπία, υπερφυσικές καταστάσεις, όλα μέσα. Το Thief Of Thieves #16 απλώς προετοιμάζει το έδαφος για τα επόμενα τεύχη. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: