Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 24 - 07 -2013


Οι περιπέτειες της Kate Bishop.


MARVEL

Το Hawkeye Annual #1 είναι πολύ καλό. Διηγείται τις περιπέτειες της Kate Bishop στο Los Angeles. Ναι, ξαναβλέπουμε τον τσακωμό της με τον Clint που είδαμε πριν μερικά τεύχη από την οπτική γωνία του σκύλου τους μα και τον πατέρα της που την αποκληρώνει και μια ακόμη επεισοδιακή συνάντηση με την Madame Masque που της το κρατά μανιάτικο.

Το New Avengers #8 είναι καλούτσικο ενώ η Μedusa μου θύμισε την Dawn με αυτό το νυχτικό. Το Uncanny Avengers #10 είναι εντάξει μα έχει πολλές νεκραναστάσεις ρε. Παραπάνω από όσες θα αντέχαμε. Το Ultimate Comics X-Men #29 είναι κλασικά μέτριο, το Wolverine And The X-Men #33 έχει καλό artwork και αναίτιο μπλέξιμο, το Young Avengers #8 είναι μόνο για όσους το διαβάζουν ήδη.

DC

Το Unwritten #51 είναι αρκετά καλό. To crossover με τον κόσμο των Fables συνεχίζεται και ο Tommy και οι φίλοι του καταφέρνουν να δώσουν ένα καίριο χτύπημα στον Mr. Dark έχοντας όμως απώλειες. Το Batman Superman #2 είναι ένα πολύ όμορφο αν και λίγο ελαφρύ στο σενάριο comic στο οποίο διάφορες εκδόσεις των ηρώων συναντιούνται και ανταλλάσουν γροθιές πρώτα, ιδέες ύστερα. Το Batman The Dark Knight #22 είναι αρκετά ενδιαφέρον, must για τους fans του ήρωα.

Το Justice League Dark #22 αποτελεί το τρίτο μέρος του Trinity crossover και δεν το λες κακό. Το διαβάζεις. Το Constantine #5 συνεχίζει από το σημείο που ο χαρακτήρας "εξαφανίζεται" στο Justice League Dark. Το Aquaman #22 φαίνεται να αλλάζει πράγματα όσον αφορά το στάτους κβο του Arthur. To Catwoman #22 στο οποίο η Selina εξερευνά τις υπόγειες πόλεις της Gotham μου άρεσε, το γεμάτο Bane Talon #10 όμως όχι.

DARK HORSE

Καλό το Dark Horse Presents #26 με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην νέα σειρά του με το όνομα Trekker που ασχολείται με μια bounty hunter. Ενδιαφέρον το Lobster Johnson A Scent Of Lotus #1 που από τον τίτλο ήδη καταλαβαίνει κανείς πως έχει να κάνει με τον κινέζικο υπόκοσμο. Τέλος αξίζουν προσοχής τα Massive #14 και Mind MGMT #13.

Δεν υπάρχουν σχόλια: