Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 14 - 08 - 2013


Πλούσιο υλικό αυτήν τη βδομάδα.


INDIES

To East Of West #5 είναι υπέροχο. Ο Θάνατος βρίσκεται μπροστά στην γυναίκα του. Και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η γυναίκα του είναι από τους λίγους που δεν τον φοβούνται. Και αυτή η συνάντηση δίνει την ευκαιρία να μάθουμε για το κοινό τους παρελθόν και για το χαμένο παιδί τους. Στο Saga #13 διαβάζουμε όσα συνέβησαν ανάμεσα στο 11ο και το 12ο τεύχος. Όχι άσχημη ιδέα. Κάπου εδώ ας αναρωτηθούμε λιγάκι γιατί η ποιότητα του γραψίματος του Under the Dome δεν μπορεί να πλησιάσει αυτής του Saga. Το Walking Dead #113 πέραν του ότι μας δείχνει πόσο hardcore έχουν γίνει μερικοί χαρακτήρες της παρέας του Rick δεν λέει και πολλά.

Το Archer And Armstrong #12 είναι καλό. Γενικά αυτό το comic μου αρέσει ολοένα και περισσότερο. Είναι έξυπνο, έχει καλές δόσεις χιούμορ και σάτιρας, έχει καλές σκηνές δράσεις και καλοφτιαγμένους χαρακτήρες. Δώστε του μια ευκαιρία αν δε το κάνετε ήδη. Το True Lives Of The Fabulous Killjoys #3 είναι εντάξει. Χάνει λίγο σεναριακά. Ή και πολύ. Μα έχει φάση. Το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #24 είναι... Χα, πιστέψατε πως θα ξαναδιάβαζα Buffy; Σας στην έσκασα.

DC

Snyder και Capullo διαπρέπουν στο Batman #23. Και το λέω εγώ που είμαι αντίθετος στην προσπάθεια επαναδιατύπωσης της origin story του Σκοτεινού Ιππότη. Παρ'όλα αυτά η εμπνευσμένη από το Year One σκηνή στο τέλος της ιστορίας σε κερδίζει. Γαμώτο. Στo Batgirl #23 υπάρχει αξιοπρεπές σενάριο κατά τόπους και μέτριο σχέδιο παντού. Το Justice League Of America #7 έχει σχετικά εντάξει σενάριο για crossover μα το τελικό αποτέλεσμα στο artwork δεν ικανοποιεί με τίποτα. Το Constantine #6 το βρήκα καλό. Ίσως επειδή μοιάζει με τεύχος της κανονικής σειράς. Δεν ξέρω.

Τίτλοι τέλους με το Demon Knights #23. Δεν ήταν κακό comic. Ήταν όμως δύσκολο να βρει κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το Katana #7, τι κακό artwork! Για κάποιον άγνωστο λόγο είπα να ρίξω μια ματιά στο Nightwing #23. Δεν το βρήκα άσχημο. Μήπως να διαβάσω τώρα προηγούμενα τεύχη, από κει που δεν άντεξα και το παράτησα; Το Worlds' Finest #15 είναι μια χαρά. Η Lupacchino, που σχεδιάζει το τεύχος, έδωσε φρεσκάδα.

MARVEL

Το Infinity #1 αποτελεί το πρώτο μέρος αυτού του event που θα μας απασχολήσει για λίγο καιρό και θα διαδραματιστεί σε αυτή την μίνι σειρά μα και στα τεύχη των Avengers και New Avengers. Να πω την αλήθεια, το πρώτο τεύχος πλάτιαζε μα μου άρεσε. Γενικά μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Hickman με τους Avengers άσχετα αν δεν του βγαίνει σε κάθε τεύχος. Καλό είναι και το Thor God Of Thunder #11 που αποτελεί το τελευταίο μέρος του storyline με τον φονιά των θεών. Του Ribic του το'χα, του Aaron όμως όχι. Οπότε μπράβο.

Το Fantastic Four #11 είναι πιο μπερδεμένο απ'ότι θα έπρεπε και με τον Bagley να δίνει τον χειρότερο εαυτό του σε ένα comic που δεν έχει κάνει καλή δουλειά. Στο Uncanny X-Men #10 καταλαβαίνεις πως ίσως τα Δίδυμα της Αποκάλυψης να έχουν καλό σκοπό. Κοίτα να δεις. Το Wolverine And The X-Men #34 σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ο Aaron που γράφει αυτό και το Thor είναι ο ίδιος. Εξαιρετικός όμως ο Nick Bradshaw στο σχέδιο. Το Ultimate Comics X-Men #30 υπάρχει ακόμα. Για πόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: