Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 07 - 08 - 2013


Ήρθε το τέλος;


DC

Το Dial H #15 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς μα δεν αποτελεί το οριστικό τέλος. Αυτό θα έρθει απ'ότι φαίνεται με το Justice League #23.3: Dial E. Πάντως είναι πολύ στενόχωρο γεγονός να κόβεται τόσο γρήγορα ένα από τα καλύτερα και πιο ευρηματικά comics των τελευταίων χρόνων. Τουλάχιστον οι Mieville και Ponticelli κατόρθωσαν να δώσουν το καλύτερο τέλος που θα μπορούσαν αφήνοντας ταυτόγχρονα ανοιχτό το δρόμο για μελλοντική χρήση/αναβίωση.

To Fairest #18 είναι μια χαρά. Την δάγκωσε την λαμαρίνα ο Charming με την Ινδή. Το Trillium #1 είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και από άποψη ιστορίας μα και από άποψη format. Επίσης θέλω να πιστεύω πως ο Lemire το είχε φανταστεί σε μεγάλο, ευρωπαϊκό σχήμα αυτό το comic. Το lettering και ο αριθμός των panels ανά σελίδα μόνο έτσι μπορούν να εξηγηθούν λογικά.

To Detective Comics #23 συνεχίζει ένα κομμάτι της ιστορίας του Annual και διαβάζεται. Το Earth 2 #15 το βρήκα λίγο ασυνάρτητο. Το Green Arrow #23 μου άρεσε. Ο Oliver έχει ετεροθαλή αδελφή που πρέπει να σώσει ενώ βάδιζε στα χνάρια του πατέρα χωρίς να το ξέρει τόσο καιρό. Το Green Lantern #23 είναι μέτριο, το προσπερνάω. Το Swamp Thing #23 δεν είναι σπουδαίο μα διαβάζεται και έχει το θετικό της ύπαρξης του John Constantine.

MARVEL

Πολύ ευχάριστο το All-New X-Men #15 με το οποίο ο Bendis προσπαθεί να αλλάξει την δυναμική μεταξύ των χαρακτήρων των κλασικών Χ-Men. O Scott φλερτάρει με μια παχουλή κοπελίτσα, η Jean με τον Beast, ο ντροπαλός Iceman με όσες παραπάνω μπορεί. Εντάξει βρήκα το Avengers #17 το οποίο είναι προοίμιο του Infinity. Μέτριο ή απλώς αδιάφορο είναι το Kick-Ass 3 #2. Δεν πειράζει.

INDIES

Στο Fatale #16 οι συνέπειες της συγκατοίκησης της μυστηριώδους γυναίκας με το ροκ συγκρότημα έχουν αρχίσει να φαίνονται έντονα. Σεξ, έμπνευση και απόγνωση, όλα μαζί. Στο The Legend Of Luther Strode #6 είναι η Petra που κάνει την διαφορά στην μάχη του Luther με τον φασκιωμένο σαν μούμια αντίπαλό του. Τέλος ενδιαφέροντα βρήκα τα Prophet #38 μα και Abe Sapien #5.


Δεν υπάρχουν σχόλια: