Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορίες 03 - 07 - 2013


China Mieville και Alberto Ponticelli, σας προσκυνάω.


DC

To Dial H #14 είναι ένα από τα καλύτερα κόμικς που κυκλοφορούν εκεί έξω αυτόν τον μήνα. Δεν θα κάτσω να περιγράψω τι γίνεται σε αυτό το τεύχος. Όχι επειδή είναι δύσκολο και δεν μπορώ. Μα επειδή είναι τόσο απολαυστικό που δεν πρέπει. Ξεκινά για παράδειγμα με ένα βατράχι που μιλάει και δεν σου φαίνεται καν παράξενο...

Στο Batman Incorporated #12 γίνεται χαμούλης, υπάρχουν αποκαλύψεις και φτάνουμε ένα βήμα πριν το τέλος. Εντάξει, καλό είναι. Το Detective Comics #22 διαβάζεται. Στο Fairest #17 βλέπουμε πως ο Charming που νομίζαμε πως έχει πεθάνει έγινε μαχαραγιάς.

Από τα υπόλοιπα το Earth 2 #14 είναι μέτριο. Το Swamp Thing #22 που έχει τον Constantine σαν guest σχετικά καλό. Το Green Arrow #22 είναι επίσης καλό. Το Green Lantern #22 μάλλον όχι. Πριν μερικούς μήνες θα συνέβαινε το αντίθετο με αυτά τα δυο comics.

INDIES

Το 47 Ronin #5 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτής της καλής σε γενικές γραμμές σειράς. Η αποστολή εκτελέστηκε, το όνομα τον Ασάνο καθαρίστηκε. Το Abe Sapien #4 είναι σχετικά ενδιαφέρον. Στο Thief Of Thieves #15 κλέφτες κι αστυνόμοι οδεύουν προς την Βενετία. Συμπαθητικό τευχάκι.

MARVEL

Το Avengers #15, χωρίς να είναι κακό, είναι σκέτο μπέρδεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: