Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Κυκλοφορίες 19 - 06 - 2013



Ταξίδια, συναυλίες, ανυπαρξία internet... Ας γράψω τίποτα γιατί κάπου έχασα την μπάλα.


DC

Ξεκινώ με το 100 Bullets - Brother Lono #1. Ναι, μίνι σειρά στο σύμπαν του 100 Bullets που ασχολείται με τον δημοφιλή χαρακτήρα του Lono. Αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και σου δίνει την αίσθηση πως η Vertigo αρχίζει να ξεπερνά το σοκ της φυγής της Karen Berger έστω και λίγο. Το Fables #130 είναι χαριτωμένο. Τα κάστρα κρύβουν κινδύνους, οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά, αυτά εν συντομία.

Πολύ καλό το Wonder Woman #21. Επικές μάχες, θυσίες και ένα ταξίδι σε άγνωστα μέρη. Και διάολε, ο Orion ταιριάζει περισσότερο με την Diana, όχι ο Superman. Το Batwoman #21 έχει να κάνει με τον Killer Croc και τι απέγινε μετά τον χαμό στην Gotham. Είναι ένα καλό τεύχος που προκάλεσε, για κάποιους λόγους που δεν θυμάμαι και καλείστε να γκουγκλάρετε, τριβές ανάμεσα στον Williams και την DC. To Batman And Batgirl #21 είναι το πιο μέτριο της σειράς Batman and X. Φταίει και ο guest artist σ'αυτό. Το Animal Man #21 με τον brooding Buddy είναι αρκετά καλό ενώ το Birds Of Prey #21 χλιαρό.

MARVEL

To Age Of Ultron #10 είναι κακό. Πολύ κακό. Δεν λειτουργεί καλά ούτε σαν εισαγωγή της Angela στο Marvel Universe. Τόσο κακό. Το Avengers #14 είναι σχετικά εντάξει. To New Avengers #7 δείχνει πόσο μπλεγμένη είναι η ζωή ορισμένων ηρώων της Marvel. Το Uncanny Avengers #9 τσιμεντώνει την αντίληψη πως ο Remender αγνοεί τα πρώτα τεύχη της σειράς και φαίνεται να συνεχίζει την saga που ξεκίνησε στο X-Force. Το Fantastic Four #9 έχει άλλη μια origin story του Doom μα το λες και filler. To Ultimate Comics Spider-Man #24 έχει την origin story των Cloak και Dagger και τον Miles σε δίλημμα.

INDIES

Πολύ επιγραμματικά. Τα B.P.R.D. Hell On Earth #108, Baltimore The Inquisitor, Conan The Barbarian #17 και Dark Horse Presents #25 αξίζουν προσοχής. Το ίδιο και το Mara #5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: