Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κυκλοφορίες 29 -05 - 2013


Μόνο ευτυχία για το νέο comic των Snyder και Murphy. Και αυτό γιατί δεν τρομάζω εύκολα.


DC

Ένας από τους πιο καλούς συγγραφείς και ένας από τους πιο καλούς σχεδιαστές που έχει αυτήν τη στιγμή η DC συνεργάζονται ξανά και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από την προηγούμενη φορά. Πολύ καλύτερο. Το Wake #1 λοιπόν ξεκινά μια σειρά με στην οποία οι δυο δημιουργοί, συνεπικουρούμενοι από τον Matt Hollingsworth στο χρώμα, καταφέρνουν να δώσουν κάτι για το οποίο πιστεύω πως θα είναι περήφανη η Vertigo. Με τι έχουμε όμως να κάνουμε; Με μια μίξη επιστημονικής φαντασίας και τρόμου που συνδυασμένη με το σχέδιο του Murphy και το παλιομοδίτικο χρώμα του Hollingsworth πιάνει υψηλά επίπεδα ποιότητας ενώ εμένα προσωπικά μου θυμίζει "bande dessinée". Τι περιμένετε; Διαβάστε το.

Κατά τ'άλλα ένα κάρο Annuals αυτήν την βδομάδα. Και το Justice League Of America #4. Το κακό Justice League Of America #4. Στο οποίο φαίνεται να πεθαίνει η Catwoman. Τι να πω, όποιος το αγοράσει θα έχει κάτι για προσάναμμα. Η Δίκαιη αγανάκτησή μου με έκανε να ξεχάσω να πω πως τα Batman The Dark Knight Annual #1, Catwoman Annual #1, Earth 2 Annual #1 είναι κυρίως καλά. Αχ, αυτή η DC.

MARVEL

Με το X-Men #1 η Marvel επανεκκινεί ακόμη μια φορά αυτή την σειρά. Είναι η τέταρτη της εκδοχή από το 1991 που ξεκίνησε. Και παρουσιάζει την πρωτοτυπία πως η ομάδα των X-Men εδώ αποτελείτε κυρίως από γυναίκες. Οι Wood και Coipel χωρίς να εντυπωσιάζουν παραδίδουν ένα καλό πρώτο τεύχος κάνοντάς με αναγνώστη της σειράς. Μέχρι να πάει κάτι στραβά. Το New Avengers #6 συνεχίζει το σερί των καλών τευχών. Hickman και Epting μας δίνουν ένα ακόμα τεύχος με καλό σενάριο, πλούσιο σε ηθικά διλήμματα και μικρές εκπλήξεις.

INDIES

Από την Dark Horse αξίζει κανείς να διαβάσει κυρίως το Amala's Blade #2, αν θέλει τα King Conan The Hour Of The Dragon #1 και B.P.R.D. Vampire #3 και αν υπήρξε fan του παιχνιδιού το Dragon Age Until We Sleep #3. Από την Image υπάρχουν τα καλά Chew #34 και Thief Of Thieves #14. Στο πρώτο ο Tony ακολουθεί μονοπάτι εκδίκησης ενώ στο δεύτερο ο Redmond ετοιμάζεται για μια τελευταία δουλειά για να σώσει τον γιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: