Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κυκλοφορίες 10 - 04 - 2013



Τι ζόρια τραβάνε και αυτοί οι πλούσιοι vigilantes.




DC

Καλό το Batman #19 με εμφάνιση ενός παλιού γνώριμου στην κυρίως ιστορία και του Superman στην πιο τρομακτική συμπληρωματική. Καλό και το Batman And Red Robin #19 στο οποίο έχουμε παρουσίαση της Carrie Kelley, που όλη την ξέρουν σαν την Robin του Dark Knight Knight Returns! To Batgirl #19 είναι σχετικά καλό. Για κάποιον όμως λόγο θεώρησαν πως πρέπει να αποκαλύψουν πως η συγκάτοικος της Barb είναι transgender και όλη η προσοχή στράφηκε εκεί. Τέλος πάντων.

Το Constantine #2 δεν το λες άσχημο. Οι "γωνίες λήψης" όμως του Guedes έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν. Ενδιαφέρον υπάρχει στα Deathstroke #19, Demon Knights #19, Green Lantern Corps #19 και Threshold #4. Το Saucer Country #14, φινάλε της σειράς, δεν το λες και άσχημο. Δεν το λες όμως και φινάλε.

MARVEL

Hawkeye #9. Ή αλλιώς το πολύ καλό τεύχος στο οποίο ο Clint βασανίζεται από τις γυναίκες της ζωής του. Από κοντά και το Thor God Of Thunder #7 με την επιστροφή του Ribic, τις ανατροπές, τα ταξίδια στον χρόνο. Το Uncanny Avengers #6, που θα μπορούσε να θεωρηθεί τεύχος του Thor, ίσως να είναι το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα.

Το Age Of Ultron #5 είχε ενδιαφέρον. Επίσης ο Bendis και ο editor του κοιμούνται, δεν είναι η MKII αυτή, ΜΚΙΙ και πάνω. Το Avengers #9 αναλώθηκε σε άσκοπες μάχες. Tο Fantastic Four #6 είναι μάλλον ένα μέτριο τεύχος με μια καλή αναφορά σε γνωστή βρετανική τηλεοπτική σειρά.

INDIES

Κυρίως το Saga #12. Με εκείνο το τεύχος που έπεσε θύμα λογοκρισίας για μια δυο λεπτομέρειες στις πρώτες σελίδες του. Οι οποίες λεπτομέρειες ήταν ασήμαντες όσον αφορά την ιστορία που έχει να κάνει με τον συγγραφέα του βιβλίου που έβαλε ένα λιθαράκι στην επανάσταση του ερωτευμένου ζευγαριού. Και ο οποίος είναι σαν ένας μονόφθαλμος καφετής Warren Ellis.

Το Invincible Universe #1 είναι διασκεδαστικό μα μάλλον μέτριο. Το Sex #2 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το Walking Dead #109 είναι φλύαρο, με όλες τις σημασίες της λέξης. Το Archer And Armstrong #9 είναι μια χαρά, το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #20 δεν είναι. Λογικό θα μου πείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: