Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κυκλοφορίες 08 - 05 - 2013


Emo Batman αυτήν τη βδομάδα. Και τριπλός Thor.


DC

Στο πολύ καλό Batman #20 o Σκοτεινός Ιππότης τα βάζει με τον Clayface και την θλίψη στην πρώτη ιστορία, με την μαγεία στην δεύτερη. Και είτε με την βοήθεια του Lucius, του Alfred ή του Superman τα καταφέρνει.  Στο απλώς εντάξει Batman And Red Hood #20 όμως αποτυγχάνει. Και το φταίξιμο είναι δικό του, όχι του  Jason.

Τι άλλο από την DC; To Deathstroke #20 που τελειώνει. Το Demon Knights #20 που έχει ένα τεράστιο χταπόδι. Τα αξιοπρεπή Katana #4 και Threshold #5. Το Constantine #3 που δεν φτάνει τον προκάτοχό του μα του δίνω ευκαιρίες γιατί διαβάζεται εύκολα. Το κάκιστο Justice League Of America #3.

MARVEL

Το Thor God Of Thunder #8 είναι τόσο καλό που δεν σου κακοφαίνεται που έχουν μαζευτεί τρεις Thors από διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το Avengers #11 είχε μια πλάκα μα φαινόταν επίσης αρκετά ασύνδετο. Με το Uncanny Avengers #8 γίνεται εμφανές πως ο Remender απλώς συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε στο Uncanny Χ-Force απλώς με λίγο διαφορετικούς ήρωες. Εμένα δεν με χαλάει, θα χαλάσει όμως άλλους.

ΙNDIES

Στo Walking Dead #110 είμαστε μάλλον ένα τεύχος πριν αρχίσουν οι εχθροπραξίες. Λίγη ανάπτυξη στον χαρακτήρα του Ezekiel και όχι κάτι άλλο σημαντικό. Στο Prophet #35 έχουν αρχίσει οι εχθροπραξίες. Κακό δεν το λες μα δεν μένεις κι ευχαριστημένος. Στο Archer And Armstrong #0 ο Armstrong διηγείται στον Archer μια παλιά περιπέτειά του η οποία τυχαίνει να είναι το Έπος του Γκιλγκαμές. Το X #1 της Dark Horse φαίνεται ενδιαφέρον ενώ το Star Wars #5 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: