Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κυκλοφορίες 13 - 03 - 2013


Γρήγορο ξεφύλλισμα.


DC

Σε πένθιμο τόνο κινούνται τα Batman #18 και Batman And Robin #18. Στο πρώτο οι Snyder, Tynion, Kubert και Maleev χρησιμοποιούν την Harper Row για να δείξουν πόσο επηρεάσαν τα τελευταία γεγονότα τον Σκοτεινό Ιππότη. Στο ίδιο κλίμα κινείται και το δεύτερο μόνο που είναι πιο άμεσο και αφήνει τις εικόνες να μιλήσουν. Εξαιρετική για μια ακόμα φορά η δουλειά των Tomasi και Gleason.

Κανένα από τα Batgirl #18, Before Watchmen Ozymandias #6, Deathstroke #18, Demon Knights #18 και Green Lantern Corps #18 δεν είναι κακό μα μπορεί κανείς να τα προσπεράσει.Το Katana #2 όμως έχει καποιο ενδιαφέρον όπως και το Threshold #3. Καλύτερο όλων αυτών το Saucer Country #13 της Vertigo. Με έκανε τουλάχιστον να χαμογελάσω στο τέλος του.

MARVEL

Το Fantastic Four #5 έχει ταξίδια στον χρόνο. Οι FF πάνε στην Αρχαία Ρώμη και συναντούν τον Καίσαρα. Όχι κακό. Διάβασα και το Age Of Ultron #2 και έχω μπερδευτεί. Όχι από την ιστορία. Μα από τον χαμό που γίνεται σε κάθε comic της Marvel ο οποίος δείχνει να μην περνά από το ένα τεύχος στο άλλο.

Τέλος πάντων, περνάω στο Thor God Of Thunder #6. Η origin story του φονιά των θεών δεν με εντυπωσίασε τόσο ενώ η απουσία του Ribic από το artwork είναι παραπάνω από εμφανής. Κρίμα. Τα Uncanny X-Men #3, Ultimate Comics Wolverine #1, Ultimate Comics X-Men #24, Wolverine #1, Wolverine and the X-Men #26 διαβάζονται όλα, κανένα όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πως φαίνεται πως πλησιάζει και η έξοδος της ταινίας με τον Wolverine!

INDIES

To Walking Dead #108 δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάζει σε κάτι. Έχω την αίσθηση πως η σειρά έχει πέσει τον τελευταίο καιρό. Ίσως όμως να φταίει και η υπερέκθεση εξαιτίας της, σε γενικές γραμμές καλής, τηλεοπτικής σειράς μα και του πολύ καλού video game της Telltale. Το Where Is Jake Ellis #3 είναι μια χαρά. Το Archer And Armstrong #8 επίσης. Έχει και μπόλικες ανατροπές. Καλά, το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #19 ας μην το πιάσω. Ας πιάσω το Star Wars #3 όμως που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τον χαρακτήρα της Leia.





Δεν υπάρχουν σχόλια: