Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κυκλοφορίες 13 - 02 - 2012



Καταραμένα #blogoscars pt.2.



DC

Στο Batman #17 διαδραματίζεται η τελική αναμέτρηση, τουλάχιστον γι'αυτήν την φορά, ανάμεσα στον Batman και τον Joker. Κανείς δεν πεθαίνει, o Batman χάνει την εμπιστοσύνη των φίλων του μα ο Joker χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το Batman And Robin #17 όμως είναι αυτό που κλείνει πραγματικά αυτό το storyline. Είναι υπέροχο αυτό το τεύχος και διαδραματίζεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του στα όνειρα του Bruce, του Damian και του Alfred.



Από τα υπόλοιπα της DC που διάβασα, και είναι αρκετά (Batgirl #17, Before Watchmen Comedian #5, Deathstroke #17, Demon Knights #17, Django Unchained #2, Katana #1, Saucer Country #12, Τhreshold #2) ξεχωρίζω το Django, όχι γιατί αξίζει τόσο σαν comic αλλά επειδή βλέπεις κάποια παραπάνω πράγματα σε σχέση με την ταινία, το Saucer County και το Katana.

MARVEL

Το Fantastic Four #4 είναι σχετικά καλό. Παραβλέπεις και το ότι ο Bagley δεν μπορεί να σχεδιάσει παιδιά σε ένα comic που 2 από τους 6 βασικούς χαρακτήρες είναι παιδιά μιας και ο Fraction επικεντρώνεται στους Reed και Susan. To Wolverine And The X-Men #25 έχει την πλάκα του και δεν σου τυραννά ιδιαίτερα το μυαλό όπως πολλά από τα προηγούμενα τεύχη της σειράς. Το πολλά υποσχόμενο Uncanny X-Men #1 δεν μου άρεσε. Να'ταν το χρώμα του Bachalo, ο Scott που ήταν καρμπόν ο Racer-X, η ανατροπή που έβλεπες από χιλιόμετρα; Όλα αυτά και άλλα πολλά. Τα Ultimate Comics X-Men #22 και Cable And X-Force #4 είναι και τα δυο αδιάφορα.

INDIES

Από την Image διάβασα τα Fatale #12 και Walking Dead #107. Στο Fatale διαβάζουμε την ιστορία της Mathilda, μιας κοπέλας που θυμίζει την Josephine αν εξαιρέσουμε πως ζούσε στον Μεσαίωνα. Καλό τεύχος, θα φανεί ίσως αργότερα η σπουδαιότητά του. Στο Walking Dead ο Rick ξαναβρίσκει τον Carl, εχθρικά βλέμματα ανταλλάσσονται, λόγια λέγονται και στο τέλος γίνεται αναφορά σε κάποιον Ιεζεκιήλ που θα δούμε σε επόμενο τεύχος. Έτσι κι έτσι.



Από την Dark Horse διάβασα τα B.P.R.D. Hell On Earth #104 και Buffy The Vampire Slayer Season 9 #18. Το BPRD ήταν πολύ καλό. O James Harren κάνει τρομερή δουλειά στο σχέδιο. Το Buffy ήταν για γέλια. Πάλι. Τέλος μια ματιά αξίζουν τα Archer And Armstrong #7 της Valiant και Grace Randolph's Supurbia #4 της Boom! Studios.


2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

O Bagley από τους χειρότερους όλων των εποχών...

Hellboy είπε...

Νταξ, δεν είναι και ο Liefeld ρε. Έχει όμως μείνει εξαιρετικά στάσιμος και στο Fantastic Four φαίνονται όλες του οι αδυναμίες. Είναι κρίμα γιατί ο Fraction κάνει καλή δουλειά.