Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Κυκλοφορίες 06 - 03 - 2013


Έλεγα να ξεκινήσω με Dial H αλλά με έριξε αυτό το εξώφυλλο.


DC

Στα Swamp Thing #18 και Animal Man #18 οι δυο ήρωες επιστρέφουν στο παρελθόν και έχουν άλλη μια ευκαιρία να σώσουν τον κόσμο. Η έκπληξη δεν είναι το αν τα καταφέρνουν αλλά το ότι έχουν μεγάλες απώλειες σε αυτήν την προσπάθειά τους. Απώλειες οι οποίες θα τους επηρεάσουν στο μέλλον. Στην περίπτωση του Swamp Thing, αυτό που μάλλον θα συμβεί είναι να μοιάσει ο ήρωας περισσότερο στην έκδοση του Moore.

Το Fairest #13 έχει εχθροπραξίες στο κέντρο του Τόκυο και τον λόγο που η Rapunzel δεν θυμόταν τίποτα απ'όλα αυτά στο Fables. Καλούτσικο. Το Dial H #10 είναι πολύ καλό. Ξεκινά με ανατροπή που νομίζεις πως έρχεται από το πουθενά μα είναι σχεδιασμένη και εξηγείται μέσα στο ίδιο το τεύχος. Υπέροχη σειρά.

Τα Earth 2 #10 και Worlds' Finest #10 είναι καλούτσικα και τα δυο. Το Green Arrow #18 είναι αρκετά ενδιαφέρον, περισσότερο απ'ότι ήταν πριν την αλλαγή δημιουργικής ομάδας. Το Green Lantern #18 είναι εντάξει, το Detective Comics, #18 που ασχολείται με τον Penguin, επίσης.

MARVEL

To All-New X-Men #8 είναι αρκετά καλό. Ποιος άλλωστε δεν ήθελε να δει την Jean Grey να παίρνει τα πράγματα στα χέρια της μα και να διασκεδάσει με τις περιπέτειες των δυο Αγγέλων; Το Avengers #7 είναι μια χαρά. Σύμπαντα σε κίνδυνο και παράξενα συστήματα άμυνας οδηγούν σε ένα παράξενο origin story. To Ultimate Comics The Ultimates #22 παρουσιάζει τους Ultimate West Coast Avengers. Ψιλομέτριο.

INDIES

Από την Dark Horse έχουμε το πολύ καλό Hellboy In Hell #4, το στέρεο 47 Ronin #3 και το συμπαθές Buffy The Vampire Slayer Willow Wonderland #5. Στο Hellboy συναντάμε έναν γνώριμο χαρακτήρα ο οποίος από τις κακουχίες έχει καταστεί αγνώριστος. Και ο οποίος εξηγεί ένα δυο πράγματα στον Hellboy μα και σε μας.

Το Fashion Beast #7 της Avatar ξεκινά πολύ κινηματογραφικά, νομίζεις πως διαβάζεις storyboards. Είναι καλό όμως. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος του. Τα Mara #3, Glory #33, Lost Vegas #1 και Sex #1 της Image έχουν ενδιαφέρον. To Youngblood #77 δεν ξέρω μιας και δεν το διάβασα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: