Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κυκλοφορίες 30 - 01 - 2013


Φτωχούλι ποστ. Προσπάθησε ο Slott να με κάνει να γράψω κι άλλα μα τελικά απέτυχε.


DC

Στο Batman Incorporated Vol 2 #7 ο Batman και η παρέα του την φαίνονται να ηττώνται παντού. Ο Batman είναι παγιδευμένος, οι σύντροφοί του προδομένοι, η αστυνομία με δεμένα τα χέρια. Ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα; Μάλλον ο Damian. Καλό τεύχος. Όπως και το Talon #4 στο οποίο έχει ξύλο και κυνηγητό, το Unwritten #45 στο οποίο τα γραπτά ενός πιτσιρικά γίνονται πραγματικότητα μα και το Aquaman  #16 που έχει μια ανατροπή στο τέλος. Διάβασα και άλλα. Τα I Vampire #16, Justice League Dark #16 και Batman The Dark Knight #16 ήταν εντάξει. Για τα υπόλοιπα δεν έχω όρεξη να αναφερθώ.

MARVEL

Νωρίς νωρίς βγήκε το Avengers #4. Μόνο μία βδομάδα μετά το 3ο τεύχος. Τι σημαίνει αυτό; Άλλος σχεδιαστής βασικά, ο συνήθως καλός αλλά εδώ μέτριος Adam Kubert. Το τεύχος ασχολείται με κάποιες από τις συνέπειες των προηγουμένων. Δεν είναι κακό μα δεν εντυπωσιάζει κιόλας. Το Hawkeye #7 είναι καλό μα μάλλον κατώτερο των προηγουμένων παρόλο το ενδιαφέρον και ασυνήθιστο για mainstream comic θέμα. To Superior Spider-Man #2 είναι για γέλια και για κλάματα. Το φάντασμα του Peter λοιπόν εμποδίζει τον Spider-Ock από το να κάνει κακές πράξεις. Το Clone Saga παίζει και να φαίνεται αριστούργημα μπροστά στο Superior Spider-Man.

Parker, the whiny ghost.

INDIES

Από την Dark Horse το Angel And Faith #18 δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Με ενοχλεί επίσης το πόσο μοιάζει το παρελθόν του Giles με αυτό του John Constantine κάτι που στα τελευταία τεύχη τονίζεται παραπάνω απ'ότι πρέπει. Το Orchid #12 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς. Από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να είναι  ποτέ εξαιρετική κατάφερε να παραμείνει ενδιαφέρουσα ενώ ο κόσμος της θύμισε έντονα αυτούς που βγαίνουν από το μυαλό του China Mieville.

Το Invincible #100 της Image έχει το πλεονέκτημα του να είναι καλύτερο από τα τελευταία τεύχη. Όχι και πολύ βέβαια. Το Glory #32 σαν να ήταν σούπα αυτήν τη φορά. Και εδώ που τα λέμε ίσως να ήταν και την προηγούμενη μα να μην έδωσα τόση σημασία.  Το Mara #2 είναι αξιοπρεπές. Το Rachel Rising #14 της Abstract Studios συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, δηλαδή είναι μια χαρά σε αντίθεση με την Jet που δεν λέει να ξυπνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: