Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Elysium OnlineΣτους δημιουργικούς τρόπους να ξοδέψει κανείς λεφτά πρέπει να μπει και η χρηματοδότηση στο νέο comic του Ηλία Κυριαζή, το Elysium Online. Η αφεντιά μου συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια με το μικρότερο ποσό που θα μπορούσε να δώσει κανείς και να πάρει στα χέρια του φυσικό αντίτυπο.

Τι είναι όμως το Elysium Online; Μεταφράζοντας τα λόγια του δημιουργού "είναι ένα δράμα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας τόσο για τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει την θνητότητα όσο και για μια κινηματογραφικού τύπου μαζική καταστροφή". Καμιά σχέση με τα ρομαντικά πράγματα που συναντήσαμε στο Falling for Lionheart, εδώ έχουμε να κάνουμε με τους νεκρούς, που μέσω ενός επαναστατικού κοινωνικού δικτύου, συνεχίζουν να "ζουν" και κάποια ωραία μέρα αποφασίζουν να κάνουν την ζωή δύσκολη στους ζωντανούς.

Σε περίπου έναν μήνα λήγει η εκστρατεία χρηματοδότησης, ας ελπίσουμε να συμπληρωθεί το ποσό και να δούμε όλοι μας αυτό το comic. Μέχρι τότε μπορεί κανείς να χαζέψει 15 σελίδες που έχουν δημοσιευθεί στο Bleeding Cool.

2 σχόλια:

ilias kyriazis είπε...

thanks! ;)

Hellboy είπε...

Τίποτα. Άλλωστε περισσότερα κλικς θα πάρω εγώ από σένα παρά εσύ από μένα!