Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφορίες 31 - 10 - 2012


Καταραμένη ίωση, με έβγαλες απ'την σειρά μου.


Στο Aquaman #13 μέρος των σχεδίων του Manta ανατρέπονται, ο ίδιος εξουδετερώνεται μα δεν είναι ο εγκέφαλος πίσω από όλα αυτά. Όλα έχουν να κάνουν με το Βασίλειο της Ατλαντίδας. Ακόμα ένα καλό τεύχος από ένα comic που του έκανε καλό το relaunch.

Κατά τ'άλλα η βδομάδα στο DCU είναι γεμάτη Annuals. Το Batgirl Annual #1 είναι μέτριο. Το Swamp Thing Annual #1 είναι πολύ καλό. Έχει σχέδιο από την Becky Cloonan, έχει καλή και αρκετά ρομαντική ιστορία. Αλλά έπρεπε να βγει λίγο αργότερα, μαζί με το Swamp Thing #14. To Action Comics Annual #1 αξίζει κυρίως για το σκίτσο των Hamner και Sook ενώ το Justice League Dark Annual #1 απλώς συνεχίζει την ιστορία του τεύχους 13. Για το Lot 13 #1 θα εκφέρω γνώμη την επόμενη φορά.

Από την Vertigo  υπάρχει το New Deadwardians #8 που είναι και το τελευταίο τεύχος της σειράς. Σε αυτό συνωμότες και μυστικά αποκαλύπτονται και αμέσως καλύπτονται για το "καλό" του έθνους. Τι να σου κάνει μόνος του ένας βρικόλακας ντετέκτιβ που ξαναβρήκε την χαρά της ζωής! Στο American Vampire #32 , το προτελευταίο τεύχος πριν το "hiatus", πέφτει πολύ flash-back. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, πρέπει να μάθουμε που είχε χαθεί τόσο καιρό η Hattie που νομίζαμε πως είχε πεθάνει.

Περνάω στην Marvel. To New Mutants #50 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει αυτήν την πολύ καλή σειρά, που καθόμουν μέχρι κι εγώ και την διάβαζα. Να δούμε ποια θα την αντικαταστήσει που δεν θα την διαβάζω. Το Ultimate Comics Spider-Man #16.1  αν και είναι καλύτερο του #16 με χάλασε στο τέλος. Τα  Hit-Girl #4, Ultimate Comics X-Men #18 δεν ξεφεύγουν από την μετριότητα. Ούτε το Wolverine And The X-Men #19 εδώ που τα λέμε. Στον χαμό της αναζήτησης αντικαταστάτη καθηγητή χάνονται οι άλλες ιστορίες που ίσως αποφασίσει να πει κάποτε. Μπέρδεμα.

Περνάω με μεγάλη χαρά μα με μικρή όρεξη για γράψιμο σε πιο indie δρόμους. Kαλό λοιπόν το Fashion Beast #3 της Avatar. Οι δυο τσακωμένοι βρίσκουν μια μέση οδό και ετοιμάζονται για μια επίδειξη μόδας. Αυτά σε γενικές γραμμές γιατί αλλιώς θα έπρεπε να περιγράψω το όλο το τεύχος.
Από την Dark Horse το κακό αυτήν την φορά Angel And Faith #15. Σε λίγο θα ξαναφέρουν μέχρι και την Cordelia πίσω. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #100 τα ίδια αλλά πιο καλά δοσμένα. Η Image έχει πολύ καλύτερα πράγματα. Και το Happy #2 μα και το Fatale #9 είναι πολύ καλά.  Τέλος μια ματιά αξίζει στο Rachel Rising #12 της Abstract Studios.

Δεν υπάρχουν σχόλια: