Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κυκλοφορίες 10 - 10 -2012


Δυο βδομάδες πίσω είμαι. Πρέπει να γράψω κάτι.


Ας μην κάνω πειράματα, ας αρχίσω από τα σίγουρα: Batman And Robin #13, Batman #13 και Batgirl #13. Το πρώτο θα μπορούσε να είναι ένα καταπληκτικό τεύχος αν, μάλλον λόγω deadlines, δεν άλλαζε ο σχεδιαστής προς το τέλος. Κάτι που σε βγάζει εκτός κλίματος μιας και οι Gleason και Giorello έχουν πολύ διαφορετικό στυλ. To Batman είναι πολύ καλό. Έχει να κάνει με την επιστροφή του Joker o οποίος είναι πιο... κακός από ποτέ. Και το δείχνει περισσότερο όσο μένει κρυμμένος στις σκιές. Το Batgirl θέλει επειγόντως άλλη ομάδα στο artwork. Η ιστορία, αν και καλή, θαβόταν από τους Benes και Arreola.

Το Frankenstein Agent Of S.H.A.D.E. #13 γίνεται επίσημα και αυτό κομμάτι του Rotworld crossover λίγο πριν κοπεί η σειρά. Καλό τεύχος. Τα Demon Knights #13 και Green Lantern Corps #13 είναι ενδιαφέροντα, το Before Watchmen Dr. Manhattan #2 όμορφο αν και μάλλον ανούσιο. Το Punk Rock Jesus #4 της Vertigo για άλλη μια φορά είναι πολύ καλό και μπορεί να πει κανείς ιδιαίτερα επίκαιρο.



To Uncanny Avengers #1 είχε όλα τα φόντα να είναι καλό. Remender στο σενάριο, Cassaday στο σχέδιο λέμε! Όμως δεν ήταν. Ούτε το σενάριο εντυπωσίαζε μα ούτε και το σχέδιο. Προχειροδουλειά για τα στάνταρ του Cassaday. To Fantastic Four #611, το τελευταίο τεύχος υπό τον Hickman, είναι καλό. Διάβολε, ο Doom γίνεται θεός σε αυτό το τεύχος! Τώρα μένει μόνο ο επίλογος στο FF. Το Ultimate Comics X-Men #17 έχει ωραίο εξώφυλλο και τίποτα άλλο ενώ το Wolverine And The X-Men #18 είναι μέτριο. Ναι, το καλό τεύχος ήταν το προηγούμενο, πάει να γίνει κανόνας.

Τo Conan The Barbarian #9 δεν μου άρεσε. Όχι, δεν είναι γκρίνια για το σχέδιο του Λώλου. To σενάριο φταίει που είναι σαν να βγήκε από χαζή αμερικάνικη ταινία. Ο Conan ήταν jock στα νιάτα του... Έλεος όμως. Το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #14 είναι απάλευτο. Μπάφι ψόφα, Espenson μείνε στο Once Upon A Time. Το Creep #2 είναι ενδιαφέρον, το Massive #5 το ίδιο ενώ το Star Wars Knight Errant Escape #5 θα ευχαριστήσει τους Star Wars fans κυρίως.

Το Walking Dead Michonne Special είναι ένα τεύχος αφιερωμένο στην Michonne. Η ύπαρξή του κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην έναρξη της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς. Βασικά είναι το τεύχος 19 με μια εισαγωγή αλλά και πάλι δεν μας χαλάει. Τέλος το Archer And Armstrong #3 είναι αρκετά καλό. Κοίτα να δεις, η Valiant με αυτά τα reboots των ηρώων της δείχνει καλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: