Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Κυκλοφορίες 08 - 08 - 2012


Πέρασε ο καιρός, ευκαιρία για ένα μάλλον σύντομο ποστ.


Ξεκινώ με το Punk Rock Jesus #2 της Vertigo/DC το οποίο συνεχίζει πολύ καλά. Η Gwen, η μητέρα του νέου "Μεσσία", το ρίχνει στο ποτό. Φυσική κατάληξη για μια σχεδόν έφηβη που έχει τυφλωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι σαν φυλακισμένη πριγκίπισσα στον πύργο της. Το Fairest #6 είναι και αυτό πολύ καλό, έχει happy end, έχει "έλευση ιππικού", έχει και πολύ χιούμορ. Στο American Vampire - Lord Of Nightmares #3 που είναι και αυτό καλό ο Δράκουλας ξεφεύγει σιγά σιγά από τα δεσμά του. Δυστυχία για τους Σοβιετικούς και προσταγή για δημιουργία παράξενων συμμαχιών αυτό το γεγονός.

Εμπρός για την κατακαημένη Gotham. Στο Batman #12 η Becky Cloonan σχεδιάζει την ιστορία της Harper, της κοπελίτσας που έσωσε τον Batman σε κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη. Θα ήταν πολύ καλό αν δεν υπήρχε η μετάβαση σε άλλον σχεδιαστή προς το τέλος του. Τέτοια προβλήματα δεν έχει το Batman And Robin #12 στο οποίο βλέπουμε τον Bats μέρα μεσημέρι να κοπανιέται με έναν παλαβό εχθρό που θέλει να καταστρέψει την Gotham. To Batgirl #12 ανεβαίνει λίγο με την εμφάνιση της Batwoman μα και πάλι δεν το λες και καλό. Διαβάζεται πάντως.

Το Frankenstein Agent Of S.H.A.D.E. #12 είναι αρκετά καλό και μου θύμισε λιγάκι Hellboy με την διαφωνία του "Frank" με την οργάνωσή στην οποία δουλεύει. Πάντως μπαίνει από το επόμενο για τα καλά και αυτό στο crossover των Swamp Thing/Animal Man. Σχετικά καλό είναι πάλι το Before Watchmen Ozymandias #2 αν και το τέλος του μάλλον με προϊδεάζει πως μέχρι εδώ φτάνουν τα καλά λόγια γι΄αυτό.To αξιοπρεπές Resurrection Man #12 στο προτελευταίο του τεύχος κάνει αποκαλύψεις ενώ και το συμπαθητικό Demon Knights #12 έχει τις ανατροπές του.

To Fantastic Four #609 είναι φάση δεν το καταλαβαίνω αλλά μου αρέσει. Ψέμα, το καταλαβαίνω αλλά μάλλον, επειδή δεν έχω διαβάσει πολλά τεύχη πίσω, χάνω κάποιες από τις αναφορές και κομμάτια της πλοκής. Πάντως, για όσους αγαπούν ιστορίες με ταξίδια στον χρόνο είναι ένα καλό τεύχος. Το Spider-Men #4 έχει ελάχιστη υπερηρωική δράση αλλά μπόλικη συγκίνηση. Regular Peter μαζί με Ultimate Gwen και May. Καλή ιδέα Bendis.

Τελειώνω με Dark Horse και Ιmage. Από την πρώτη το comic που αξίζει περισσότερο είναι το Conan The Barbarian #7. Επιστροφή της Cloonan στο σχέδιο, επιστροφή του Conan στα πάτρια εδάφη. Τα Massive #3 και Star Wars Knight Errant Escape #3 είναι συμπαθητικά ενώ το Buffy The Vampire Slayer Season 9 #12 είναι ας πούμε μέτριο με μεγάλη ανεκτικότητα. Από την δεύτερη εταιρεία υπάρχει το Dancer #4. Κλώνος εναντίον πρωτοτύπου και μια παγίδα για τον πρώτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: