Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κυκλοφορίες 17 - 08 - 2011


John in jail. Again. Having a great time!



Στο Hellblazer #282 έχουμε τον John Constantine να μπαίνει στην φυλακή. Ένα επιφώνημα χαράς μου έφυγε γιατί αν κάτι ξέρουμε από την ιστορία του John είναι πως οι φυλακές του πάνε. Ή μάλλον οι ιστορίες σε φυλακές με αυτόν πρωταγωνιστή είναι πολύ καλές ιστορίες. Πως βρέθηκε εκεί όμως ο John; Εύκολα! Μπήκε από μόνος του για να κάνει μια χάρη στον πεθερούλη του, ξέρετε εκείνον τον τύπο του υποκόσμου. Τι μας μένει; Πολλά! Είναι μια πολύ καλή ιστορία άλλωστε. Τι ξεχωρίζει; Η λίγο "Arrested Development" σκηνή μεταξύ John και Epiphany.

Στο Fables #108, τώρα που "εξοντώθηκε" ο Mr. Dark οι κάτοικοι της φάρμας και της Fable Town έχουν αρχίσει να επιστρέφουν. Επικεφαλής της επιστροφής η Rose Red που έχει βρει για τα καλά την αυτοπεποίθησή της. Δεν επιστρέφουν όλοι όμως κατευθείαν. Το λυκόσογο μαθαίνει πως πρέπει να επιλεγεί ένα από τα παιδιά ως αντικαταστάτης του Βόρειου Ανέμου κάτι που δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις μπορεί να'χει. Στον κόσμο του ΟΖ βρίσκεται χαμένος ο Buffkin ο οποίος τα καταφέρνει εκπληκτικά καλά. Να'ναι που είναι στην έδρα του; Καλό τεύχος, με εξαιρετικό artwork.

Το νοσταλγικό Batman #713 δεν μου άρεσε. Γενικά, δεν μπορώ να πω πως έχω και ιδιαίτερη εκτίμηση στον συγγραφέα του τεύχους Nicieza. To Zatanna #16 από την άλλη είναι συμπαθητικό και πολύ πολύ αστείο. Η ύπαρξη του του Uriah, συμπατριώτη του Klarion οφείλεται για τον δεύτερο χαρακτηρισμό. Ένα μπλε διαβολόπαιδο εμφανίζεται στο κατώφλι της Z και της χαλάει τον ύπνο. Ό,τι πρέπει.

Το Star Wars Knight Errant Deluge #1 είναι συμπαθητικό όπως και η σειρά που προηγήθηκε. Αυτό που δεν είχα καταλάβει βέβαια ήταν πως όλες αυτές οι σειρές με τον τίτλο "Knight Errant" προϋπήρξαν σε μορφή βιβλίο. Όχι πως με χάλασε, απλώς, επαναλαμβάνω, δεν το χα καταλάβει και δεν το χα αναφέρει μέχρι τώρα.

Το Ultimate Comics Fallout #6 πρέπει να ήταν το χειρότερο της σειράς. Η αθλιότητα εικονογραφημένη. Κάνει ακόμα και το κακό σε γενικές γραμμές X-Men Schism #3 να φαντάζει φανταστικό και τονίζω, το Χ-Men ήταν κακό σε γενικές γραμμές. Ω, Marvel, δεν με βοηθάς στην ανάγνωση των σειρών σου, καθόλου όμως.

2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

To run του Azzarello με τον Τζον στην ψειρού γάμησε τα πάντα... ΘΕ-ΟΣ!

Hellboy είπε...

Ε,ναι! Αγαπημένο storyline. Διάβασε και το #282, αξίζει, όπως γενικά αξίζει το Hellblazer εδώ και καιρό.