Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κυκλοφορίες 25 - 05- 2011


Ζόμπι με Χ.



Το καλύτερο μάλλον κόμικ της βδομαδας είναι το Xombi #3. Εξακολουθεί να είναι πρωτότυπο, να σε θαμπώνει με το artwork του, να σε συναρπάζει με την παραξενιά του και αφηγείται μια καλή ιστορία. Μια μάχη με ένα ξεπεσμένο τέρας είναι ότι πρέπει για να στρέψει την προσοχή της παράξενη παρέας του David σε λάθος μέρος. Τις συνέπειες θα τις δούμε στο επόμενο τεύχος. Σ'αυτό, τι ειρωνεία, το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στην μάχη αυτή!


Αρκετά καλό το Detective Comics #877 με τον Grayson Batman να προσπαθεί να βοηθήσει την Sonia Zucco-Branch η οποία να και γόνος εγκληματικής οικογένειας προσπαθεί για το καλύτερο. Σε άλλα κλίματα εντελώς το American Vampire #15. Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, πεδίο μάχης του Ειρηνικού, συναπάντημα με ένα πολύ διαφορετικό είδος βρικολάκων. Όχι άσχημο, τίποτα παραπάνω.


Το King Conan- The Scarlet Citadel #4 ολοκληρώνει την επιτυχημένη αυτή διασκευή του ομώνυμου διηγήματος του Robert E.Howard. Το τέλος αυτής της ιστορία μου είχε μείνει αξέχαστο όταν είχα διαβάσει μια παλιότερη διασκευή του ίδιου διηγήματος. Μεγάλη πλάκα!

Καλούλι το Astonishing Spider-Man and Wolverine #6. Το τέλος αυτής της πολύ καλής μίνι σειράς μπορεί να είναι σχετικά προβλέψιμο δεν μειώνει όμως σε κάτι την απόλαυσή της συνολικά. Πολύ ωραίες και οι διαπιστώσεις που γίνονται για την παράξενη σχέση μεταξύ των δυο ηρώων. Εν τω μεταξύ ο Spidey δεν καταφέρνει να κάνει και το FF #4 ενδιαφέρον. Λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: