Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κυκλοφορίες 15 - 06 - 2011


Homage Simon Bisley σε Glenn Fabry!



Στο Hellblazer #280 βέβαια δεν συμβαίνουν πολλά. Δηλαδή όλα αυτά τα περιμέναμε και αν κρατούν ένα ολόκληρο τεύχος αυτό μάλλον γίνεται γιατί μόνο έτσι μπορεί υπάρξει ένα cliffhanger για το επόμενο. H Gemma προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον θείο της μην ξέροντας πως αυτός δεν έφταιγε για ότι της συνέβη. Ε, ναι, άμα έχεις ένα doppeganger που θέλει το κακό σου αυτά συμβαίνουν. Πάντως έχει ενδιαφέρον ο εσωτερικός της μονόλογος και η απόρριψη της κληρονομιάς που φέρει το επίθετο Constantine.

Το Cinderella Fables Are Forever #5 είναι fun, fun, fun. Επιτυχημένα flashbacks, διαρκείς ανατροπές, cliffhangers και μεγάλη πλάκα. Η Cindy έχει πέσει στην παγίδα που δεν είναι παγίδα επειδή ξέρει πως είναι παγίδα αλλά δεν ξέρει για την άλλη παγίδα. Ναι, κάπως έτσι πάει αυτό το τεύχος που στο τέλος του σε κάνει να εκπλήσσεσαι αλλά και να γελάς σκεπτόμενος όσα είχαν προηγηθεί. Η δεύτερη μίνι σειρά της Cindy τα καταφέρνει άνετα καλύτερα από την πρώτη. Πιο έξυπνη, πιο διασκεδαστική και με κατασκοπευτικές αναφορές που πάντα αρέσουν σε όλους.

Να μωρέ, στο Invincible #80 σχεδόν από το πουθενά έκανε outing ένας βοηθητικός χαρακτήρας και επίσης από το πουθενά χαιρετίσαμε το Las Vegas. Κατά τ'άλλα ηρεμία. Ένας κακός που δεν είναι τόσο κακός, η Eve που δεν λέει να αδυνατίσει και δεν χωράει πια σε κρεβάτι, αυτά. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλό ή μέτριο αυτό το τεύχος. Oh, well...

Το Batgirl #22 έχει μια πλάκα. Καλύτερο του στοιχείο οι συζητήσεις μεταξύ των δυο sidekicks. Το Batman #711 είναι μάλλον μέτριο. Τι δουλειά έχουν να ξεθάψουν πάλι το Long Halloween και να το χρησιμοποιήσουν στις ιστορίες τους όταν ούτε τότε δεν έβγαζε πολύ νόημα.Να το πω έλλειψη ταλέντου ή βαρεμάρα μια και καταφθάνει το reboot εντός ολίγου καιρού.

Διάβασα και τα Flashpoint - Deadman And The Flying Graysons #1, Flashpoint - Grodd Of War #1, Flashpoint - Legion Of Doom Starring Heatwave #1, Flashpoint - Wonder Woman And The Furies #1 και τα βρήκα χάλια. Διάβασα και το Alpha Flight #1 - Fear Itself και το βρήκα επίσης χάλια. Γιατί βασανίζω τον εαυτό μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: