Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κυκλοφορίες 20 - 04 - 2011


Πότε πέρασαν τόσες μέρες από το προηγούμενο και τότε καθυστερημένο ποστ! Χρμμ, μάλλον θα ακολουθήσουν πολλά μαζεμένα!



Ξεκινώ, όπως τόσες φορές εξάλλου, με το Fables #104. Δεν γίνεται κάτι συνταρακτικό. Οι Fables σχεδιάζουν πως η υπερομάδα τους θα νικήσει τον Mr. Dark, η πρώην πολύ χοντρή νοσοκόμα παίρνει μαθήματα ξιφασκίας και ο Βόρειος Άνεμος έρχεται για να ξεκαθαρίσει μια και καλή την όλη κατάσταση με το έβδομο παιδί του Bigby. Ωραίο Kirby-esque ξεκίνημα από τους Buckingham και Leiloha πάντως.

Στο Hellblazer #278 o John Constantine συνεχίζει να δίνει νέες διαστάσεις στον όρο "μεταμόσχευση άκρου". Κόψατε τον αντίχειρά σας; Δεν πειράζει! Ένας αντίχειρας από κάποιον τυχαίο περαστικό και λίγη μαγεία σας λύνουν τα προβλήματά σας! Και υπάρχει περίπτωση να σας προκαλέσουν νέα και να μην καταλάβετε γιατί η ανιψιά σας σας μισεί και θέλει το κακό σας και της γυναίκας σας!

Μεγάλη πλάκα είχε το Zatanna #12. H "Ζ" αντιμετωπίζει έναν εχθρό ο οποίος μπορεί να γυρίζει τον χρόνο ανάποδα καθιστώντας τα ξόρκια της ανενεργά. Θα την βρει την λύση η σέξι μαγισσούλα όμως. Με το υπερφυσικό έχει να κάνει και το Batman #709. Azrael και Crusader εναντίον όλων σε ένα τεύχος που αν δεν είχε καλό και "διαφορετικό" artwork θα ήταν απλώς κακό.

Στο Invincible #79 η Eve επιτέλους αποκαλύπτει το μυστικό που την έριξε στην κατάθλιψη και το φαγητό. Δεν λέω, μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο, αλλά έχω την εντύπωση πως μόνο στην Αμερική δίνεται τόσο μεγάλη σημασία. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων, η Eve που δίνει ζωή στους ξερότοπους της Αφρική δεν τα κατάφερε εκεί, το λες και κακό γράψιμο πάντως.

Το Dark Horse Presents επιστρέφει! Tο DHP #1 με περισσότερες σελίδες, περισσότερο χρώμα και μεγαλύτερη τιμή είναι γεμάτο καλές ιστορίες και previews. Αυτό που μένει στο μυαλό του αναγνώστη είναι η απορία: "ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ARTWORK ΤΟΥ FRANK MILLER".

Επίλογοι στα Mass Effect Evolution #4 και Wolverine & Jubilee #4. Καλοί και οι δυο. Στο πρώτο καταλαβαίνεις γιατί έγινε όπως έγινε ο Illusive Man ενώ στο δεύτερο έχει δράκους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα! Αρκετά καλό και το Dungeons And Dragons - Dark Sun #4. Πάντα επικίνδυνο το "dungeon crawling" σε αυτούς τους κόσμος, πάντα ενδιαφέροντα τα ευρήματα! Τέλος ενδιαφέρον και το RASL #10 του πάντα καλού Jeff Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια: