Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κυκλοφορίες 04 - 05 - 2010


Πως περνά έτσι ο καιρός! Ναι, δικαιολογία είναι γιατί πάλι καθυστερώ να ποστάρω!



Ίσως όμως να φταίει πως δεν είχε και κάτι τόσο τρομερό η συγκεκριμένη βδομάδα. Καλό ήταν όπως σχεδόν πάντα I Zombie #13 με το οποίο ξεκινώ αλλά δεν το λες και εντυπωσιακό. Η πλοκή πάλι σπάει σε πολλά κομμάτια. Βλέπουμε τι κάνουν οι βαμπίρισσες, η "νύφη του Φράνκενσταιν", οι κυνηγοί αλλά και οι Gwen και οι φίλοι της. Οι τελευταίοι με την βοήθεια του revenant Amon μάλιστα της έχουν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ας μην κάνω όμως παραπάνω spoilers. Να πως κλείνοντας αυτήν την παράγραφο πως το τεύχος έχει μια μίνι ιστορία στο τέλος από το ίδιο σύμπαν.

Το B.P.R.D. The Dead Remembered #2 είναι αρκετά καλό. Καλύτερο δηλαδή από πολλά της σειράς. Τι να πω, η Liz ήταν πάντα πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας και αυτή η ιστορία από το παρελθόν της είναι καλή ενώ ο Moline κάνει καλή δουλειά σε αντίθεση με τα τεύχη που έκανε για την Buffy. Στο ίδιο σύμπαν αλλά πολλά χρόνια νωρίτερα διαδραματίζεται το Witchfinder Lost And Gone Forever #4. Άγρια Δύση, δαιμονικές παρουσίες και ένας Άγγλος έξω απ'τα νερά του. Καλό και το τέταρτο τεύχος άλλη μια φορά με ενδιαφέρον κομμάτι την κουβέντα περί θρησκείας και μαγείας,

Από Marvel καλά λόγια έχω να πω για το Moon Knight #1. Ενδιαφέρον φαίνεται, αξιοπρεπές γράψιμο από τον Bendis και με τον Maleev στο σκίτσο να προσπαθεί να βρει τον inner Sienkiewicz του. Από την άλλη ψιλοσαλάτα το Herc #2 και μάλιστα ελληνική αλλά έχει πλάκα το άτιμο.

Τελειώνω αυτό το τελικά μικρό ποστ με το Dungeons And Dragons Dark Sun #5. Τελικά ήταν αρκετά καλό για licensed D&D comic στο οποίο μερικές φορές αναγνωρίζεις τα spells που κάνουν οι μάγοι! Ωραίο και το τέλος που θυμίζει λίγο Καζαμπλάνκα. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν θέλω συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: