Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Κυκλοφορίες 13 - 04 - 2011


Δεν ήξερα με τι να πρωτοξεκινήσω. Αποφάσισα με Hellboy χάρη στον Kevin Nowlan!



To Hellboy - Buster Oakley Gets His Wish είναι ένα "one-shot" το οποίο δεν πρόκειται να πάρει κάποιο σεναριακό βραβείο. Κάνει δυο πράγματα καλά. Είναι πολύ πολύ αστείο και δίνει την δυνατότητα στον Kevin Nowlan να οργιάσει. O Nowlan άλλωστε όταν καταπιάνεται με εξωγήινους που απαγάγουν κόσμο δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Τώρα θα μου πείτε τι λέω! Ξέρω τι λέω! Ψάξτε, βρείτε και διαβάστε τις ιστορίες του Jack B. Quick στο Tomorrow Stories του Alan Moore και θα καταλάβετε.

Στο Unwritten #24 έχουμε άλλη μια παύση της ιστορίας του Tommy Taylor. Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα πρωταγωνιστής της εμβόλιμης ιστορίας είναι ο Pauly Bruckner. Την προηγούμενη φορά η προσπάθεια απόδρασής του από τον παραμυθένιο κόσμο στον οποίο είχε παγιδευτεί τον οδήγησε σε ένα σκοτεινό κελάρι γεμάτο τέρατα. Τώρα τον βρίσκουμε να έχει ξεφύγει από κει και να προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό του με κάθε μέσο, προς κακή τύχη των νέων του συντρόφων που τον αντιμετωπίζουν ως σοφό και τον κάνουν αρχηγό τους. Αρκετά καλή ιστορία, και σωστή στιγμή για ένα μικρό διάλειμμα από τον Tommy.

Στο Cinderella - Fables Are Forever #3 η υπερκατάσκοπος Σταχτοπούτα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξανασυναντήσει την μεγάλη αντίπαλό της, την Dorothy. Είναι αποφασισμένη αν πέσει επίτηδες μέχρι και σε παγίδα για να τα καταφέρει. Όσο το προσπαθεί θυμάται τις παλιές καλές ή κακές εποχές, τότε που γλίτωνε στο παρατσάκ το κεφάλι της από την Dorothy. Αχ, αναμνήσεις.

Το Batman And Robin #22 ήταν καλούτσικο. Από αυτό το storyline των τριών τευχών το καλύτερο ήταν μάλλον το δεύτερο με το πρώτο να'ναι το πιο αδύναμο. Ο παλαβός που κυνηγούν οι Dick και Damian κάνει έφοδο στο Arkham με σκοπό να μην αφήσει κανέναν από τους τροφίμους του ζωντανό. Ε, κάποιοι πρέπει να τον σταματήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν και αν τα καταφέρουν να τον κάνουν και αυτόν τρόφιμο.

Τα Ultimate Avengers Vs New Ultimates #3 και Ultimate Spider-Man #157 διηγούνται το πως φτάνουμε με τον Spidey να τρώει μια σφαίρα που προοριζόταν για τον Captain America από διαφορετική σκοπιά. Στην "μονομαχία" Bendis - Millar νικάει ο πρώτος. Είναι πιο ενδιαφέρον το Ultimate Spidey κι ας φαίνεται τόσο πιο ξαφνικό το γεγονός του πυροβολισμού σε αυτό σε σχέση με το άλλο κόμικ. Πάντως, αν είναι να πεθάνει έτσι ο Spidey και δεν συμβεί κάποια ανατροπή θα΄ναι πολύ φτηνός θάνατος.

Το New Avengers #11 δεν μου άρεσε πολύ, όπως και το προηγούμενο τεύχος. Τέλος, με το "οne shot" S.H.I.E.L.D. - Infinity τα πράγματα είναι καλύτερα. Αυτό το κόμικ βασίζεται στην κανονική σειρά και αποτελείται από διάφορες μικρές ιστορίες κάποιες από τις οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Η πρώτη μάλιστα έχει τον Αρχιμήδη και τον Κολοσσό της Ρόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: