Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κυκλοφορίες 02 - 03 - 2011


Δηλαδή αρχίζεις να γράφεις post για την επόμενη βδομάδα και ανακαλύπτεις πως κάτι ξέχασες! Δεν πειράζει, δεν πρόλαβα να το τελειώσω, οπότε δεν χάλασα την σειρά!



Όγδοο και τελευταίο Joe The Barbarian! Καθυστέρησε λίγο έως πολύ αλλά δεν πειράζει. Το ταξίδι του Joe στις επιθανάτιες παραισθήσεις λαμβάνει τέλος. Με εκρηκτικό τρόπο στην φαντασία του, με σχεδόν αστείο αλλά πολύ ικανοποιητικό στην πραγματική του ζωή. Οι Morrison και Murphy μας αφήνουν ευχαριστημένους και όσον αφορά τον δεύτερο ίσως και εντυπωσιασμένους. Ναι, ήταν τόσο καλός σε αυτήν την μίνι σειρά, άμα τα comics ήταν πιο σημαντικά στην ζωή του μέσου ανθρώπου θα ήταν αυτό που λένε στις αμερικάνικες σειρές "water cooler topic". Τώρα, sequel πότε θα δούμε;

Καιρό έχω να γράψω για το Chew. Έχει φτάσει στο τεύχος #17 και συνεχίζει να είναι καλό. Τι έχει γίνει τόσο καιρό; Ο Chu βρήκε φιλενάδα, μάθαμε πως έχει έφηβη κόρη, η ιστορία με την ασθένεια των κοτόπουλων είναι πιο πολύπλοκη απ'ότι δείχνει και πως ο νέος συνάδελφός του που ήταν και παλιός συνάδελφός του έχει κάποια κουσούρια. Και πριν προλάβετε να με φάτε, συμπληρώνω πως είναι cyborg και τσούλα. A, και ένας παλιός γνώριμος θα επιστρέψει και θα ζητά εκδίκηση αλλά θα δούμε τι θα γίνει και με δαύτον. Γενικά, όμορφα πράματα!

Στο Incognito - Bad Influences #4 όλοι νομίζουν πως ο Zack γύρισε στις παλιές κακές του συνήθειες. Ακόμη και η Zoe Zeppelin. Κυρίως όμως οι παλιοί του σύντροφοι κάτι που του φτιάχνει το "street cred". Η ειρωνεία είναι πως δεν θα μπορούσε να διαφέρει περισσότερο η αλήθεια. Και η ειρωνεία είναι πως αυτή λαθεμένη εντύπωση είναι που μάλλον κάνει την διαφορά στο να πετύχει επιτέλους την αποστολή του ο Zack. Ένα, και το λέω όχι ειρωνικά, καλό τεύχος από τους Brubaker και Phillips.

Στο Witchfinder - Lost And Gone Forever #2 ανακαλύπτεις στην πρώτη σελίδα πως το cliffhanger του προηγούμενου τεύχους δεν ήταν αυτό που νόμιζες. Γελάς λιγάκι και συνεχίζεις αυτό παράξενη ιστορία western στης οποίας τις σελίδες συναντάς παράξενους ανθρώπους, κινδύνους και διηγήσεις από το παρελθόν του Edward Grey. Συνολικά ένα καλό τεύχος και γενικά μια σειρά που μάλλον είναι καλύτερη πολλών άλλων του Mignola-verse.

To Axe Cop Bad Guy Earth #1 είναι ένα παλαβό όσο και διασκεδαστικό comic γραμμένο υποτιθέται από έναν εξάχρονο αλλά στοιχηματίζω πως έτσι λέει ο σχεδιαστής πατέρας του. Ντρέπεται να πει μόνο μαστουρωμένος ήταν όταν το έγραφε.Το Ultimate Comics Captain America #3 κοπιάρει το Apocalypse Now! όσο δεν πάει αλλά το όλο επιχείρημα καταρρέει. Λες και ο Jason Aaron το κάνει επίτηδες και θέλει να δικαιώσει τον Alan Moore.To Batman Beyond #3 δεν μ'άρεσε. Κρίμα, η προηγούμενη σειρά ήταν σχετικά καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: