Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφορίες 02 - 02 - 2010


Μάχη μέχρις εσχάτων στην Γη;



Κι όμως όχι. Στο Invincible #77 η αναμενόμενη σύγκρουση για τον πλανήτη Γη αναβάλλεται και αντί γι'αυτήν επιβάλλεται μια εύθραυστη ανακωχή. Κρίμα το άγχος και η αγωνία που είχε ο Mark! Οι Viltrumites θέλουν ένα μέρος για να επουλώσουν τις πληγές τους και κάπως έτσι κρατούν ομήρους τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Αρκετά έξυπνο πλάνο για το οποίο έχω την περιέργεια για το πότε θα σταματήσει να λειτουργεί. Πολύ καλός ο τρόπος με τον οποίο ο Kirkman παγώνει τους Viltrumite Wars. Τι να ετοιμάζει μετά άραγε;

Το I, Zombie #10 ήταν λιγάκι χύμα αυτήν την φορά από την άποψη πως οι Roberson και Allred αντί να επικεντρωθούν σε ένα κομμάτι της πλοκής, σε συγκεκριμένους χαρακτήρες, έδωσαν μερικά στιγμιότυπα απ'όλους και όλα. Όχι ότι καλύτερο όταν περιορίζεσαι σε τόσες λίγες σελίδες. Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ενδιαφέροντες στιγμές, αποκαλύψεις καθώς και προεργασία κομβικών για την συνέχεια γεγονότων.

Στο Hellboy - The Sleeping And The Dead #2 έχουμε το 2ο και τελευταίο μέρος της συγκεκριμένης βαμπιροϊστορίας. Παραμένει ενδιαφέρουσα αλλά δεν εντυπωσιάζει ενώ τώρα που διάβασα και αυτό το τεύχος δεν ξέρω αν έχω θετικά αισθήματα για το artwork του Scott Hampton. Στο Sir Edward Grey: Witchfinder - Lost And Gone Forever #1 o ήρωας του τίτλους βρίσκεται όχι στην πατρίδα του την Αγγλία αλλά στην "Άγρια Δύση". Η έρευνά του τον φέρνει αντιμέτωπο με τους κατοίκους μια μικρής πόλης και γενικά τον βάζει σε μπελάδες. Δεν φαίνεται άσχημο ενώ το σκίτσο του John Severin είναι ταιριαστό.

2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Ξεκίνησα να διαβάζω το invincible επειδή διάβασα εδώ γι' αυτό και ΓΑΜΑΕΙ! Θενξ...

Hellboy είπε...

Χαίρομαι!