Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφορίες 05 - 01 - 2011


Καιρός για ποστ για μια βδομάδα χωρίς μεγάλες συγκινήσεις.


Στο I, Zombie #9 παρακολουθούμε τις γενικά ευτυχισμένες στιγμές που περνά η Gwen στο ραντεβού της! Ποιος θα περίμενε πως ένα μίνι γκολφ θα μπορούσε να περάσει ως το ιδανικό μέρος για πρώτο ραντεβού αλλά και να είναι και αρκετά παράξενο μέρος για να ταιριάξει σε αυτό το comic. Προχωρά λιγάκι και η πλοκή των υπολοίπων χαρακτήρων αλλά το σε αυτό το τεύχος όλα γυρίζουν γύρω από το ραντεβού που παρά μια δυο αναποδιές πάει καλά.

Στο Echo #27 η η Julie γίνεται όλο και πιο τέλεια, όλο και πιο μεγαλόσωμη σε αντίθεση με την Ivy που μικραίνει και σε μέγεθος αλλά και σε ηλικία. Τι άλλο, πολύ κουβέντα μα πάρα πολύ κουβέντα για να αποκαλυφθεί κάτι που το είχαμε μάλλον καταλάβει, πως η Annie παίρνει σιγά σιγά τον έλεγχο του αμαλγάματος αυτού, που συνδυάζει την Julie, την Annie και το θαυματουργό υλικό.

Είναι ωραίο όταν διαβάζεις ένα τυχαίο comic και ανακαλύπτεις έναν καλλιτέχνη που είτε είναι πολύ νέος στην δουλειά ή που δεν τον είχες υπόψιν αλλά θα έπρεπε. Μιλάω για το Dungeons & Dragons - Dark Sun #1, ναι comic πάνω στον κόσμο του Dark Sun του διάσημου RPG παιχνιδιού. Το όνομα του καλλιτέχνη είναι Peter Bergting αλλά και η ιστορία του Alex Irvine δεν είναι άσχημη.

Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται το Who Is Jake Ellis?. Μυστικός πράκτορας απ'ότι φαίνεται υπό καταδίωξη και ένα μεταφυσικό twist. Καλό το πρώτο τεύχος, θα το διαβάζω. Πλάκα είχε το Batman Beyond #1, τίποτα παραπάνω όμως. Τέλος στο Ultimate Comics - Captain America #1 έχουμε την εμφάνιση του Nuke. Το έμπλεξαν πολύ και το Ultimate Universe ενώ ο συγγραφέας Jason Aaron με την δουλειά του σε αυτό απλώς δικαιώνει τον Alan Moore και τον κάνει να φαίνεται πιο λογικός από ποτέ!

1 σχόλιο:

Raggedy Man είπε...

Mε το I, Zombie έχω αρρωστήσει... Μες στην "αφέλειά" της κατάφερε (για μένα και μόνο) να γίνει η καλύτερη σειρά στη Vertigo αυτή τη στιγμή... Είναι και το σχέδιο του Allred, βασικά...