Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Οι αγαπημένες σειρές της δεκαετίας: Τα αποτελέσματα.

Τέλειωσε και αυτή η ψηφοφορία, ήρωας ο Tyler που καθόταν και μέτραγε ψήφους και έβγαζε στατιστικά χωρίς να ξέρει excel. Ιδού τα αποτελέσματα:

Θέσεις #50-21 και γενικά στατιστικά.

Θέσεις #20-11.

Θέσεις #10-01.

Top 3:

#3.Battlestar Galactica


#2.The Wire


#1.Lost

Κυκλοφορίες 13-01-10

 
Λοιπόν. Ο Moore μας προϊδεάζει για μια μεγάλη επιστροφή τον Αύγουστο!

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφορίες 06-01-10Βροχή οι νέοι τίτλοι μετά την ξηρασία της προηγούμενης βδομάδας.


Θα αρχίσω με το Mass Effect Redemption #1. Όχι επειδή είναι το καλύτερο της εβδομάδας αλλά επειδή κοντεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι,το οποίο περιμένω με χαρά, και επειδή έχει στα συγγραφικά καθήκοντα τον John Jackson Miller που γράφει άλλο ένα comic εμπνευσμένο από παιχνίδι της Bioware, το Knights of the Old Republic. Η Liara T'Soni, σύντροφος και ίσως και ερωμένη ανάλογα με την εκδοχή του παιχνιδιού που ακολουθεί ο συγγραφέας, ψάχνει τον Shepard, που υποτίθεται πως έχει σκοτωθεί. Στον δρόμο της βρίσκονται δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, αυτό της παραστρατιωτικής ομάδας Cerberus και αυτό του Shadow Broker.

Συνεχίζω με το Echo #18. O Cain κάνει χαμό ψάχνοντας υπαλλήλους της Phi και η Ivy αφού έχει μια μεγάαααλη κουβέντα με την Julie την οποία πολύ έξυπνα προσπερνά ο Terry Moore αρχίζει να πειραματίζεται επάνω της. Δεν είναι τόσο σέξι όσο ακούγεται, έχετε βρώμικα μυαλά αγαπητοί τρεις αναγνώστες. Καλό τευχάκι, φαντάζομαι θα έχει μεγάλες αποκαλύψεις στο επόμενο αν και κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως γράφω για κάθε τεύχος του Echo.

Στο B.P.R.D. - King of Fear #1 η Kate με τον γκόμενό της προσπαθούν να δουν αν θα μπορέσουν να σώσουν το πνεύμα του Johann Krauss με την βοήθεια του φαντάσματος του Lobster Johnson. Μπέρδεμα ε; Ακολουθεί ταξίδι σε γνωστά μέρη και flash backs με τον Hellboy και εδώ κάπου φτάνω στο συμπέρασμα πως αυτή η σειρά έχει ξεχειλώσει. Για να δούμε, θα υπάρξει καλύτερη συνέχεια;

Αφήνω για το τέλος Ultimate Comics Spider-Man #6. Μεγάλη η πλάκα με την πιτσιρικαρία που έχει μαζευτεί στο σπίτι των Parker. Επίσης αποκαλύπτεται ο μυστηριώδης υπερήρωας που βοήθησε τον Spidey στα προηγούμενα τεύχη. Πάντως ο Pete πρέπει να αλλάξει σχολείο επειγόντως, μπας και μείνει κανά τούβλο όρθιο σε αυτό που πηγαίνει τώρα!

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

Οι αγαπημένες σειρές της δεκαετίας!

Δεν πρόλαβα να ψηφίσω για τις ταινίες και τα μουσικά άλμπουμ οπότε ψήφισα με πολύ χαρά για τα κόμικς της δεκαετίας που μας πέρασε και ζάλισα τα μυαλά του Tyler να κάνει μια φηφοφορία για τις σειρές. Ιδού λοιπόν οι επιλογές μου.

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφορίες 30-12-09Πεθαμένη εβδομάδα οπότε και γω θα γράψω μόνο για ένα comic της προηγούμενης το οποίο είχε αργήσει να "κυκλοφορήσει".