Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφορίες 29-09-2010


Χαλαρή εβδομάδα.


Ξεκινάω το ποστ με το Franken-Castle #21. Ο Frank λοιπόν βρίσκεται στο νησί των τεράτων και χάρη στην Bloodstone ξαναγίνεται σιγά σιγά ανθρώπινος ώστε να ξαναγυρίσει και η σειρά στους φυσικούς της χώρους. Θα μου λείψει; Παρ'όλα τα άνισα αποτελέσματα, μάλλον. Ο Castle εδώ που τα λέμε από μόνος του είναι μάλλον λίγο βαρετός. Το συγκεκριμένο τεύχος έχει και μερικά πολύ καλά στοιχεία. Το πρώτο είναι η Elsa Bloodstone που έρχεται για το οικογενειακό της κειμήλιο, το δεύτερο είναι το artwork του Brereton και το τρίτο πως ο Henry φορά μπλούζα Mastodon αλλά αυτό ίσως είναι θετικό μόνο για μένα.

Στο Detective Comics #869 μετά από μια περίοδο ησυχίας ξεκινά ξανά ο πόλεμος μεταξύ των οπαδών των ψεύτικων Bats και Joker. Ο αληθινός Batman ενώ ανακαλύπτει πιο κρύβεται από πίσω από τον ψεύτικο Joker έχει τα χέρια του δεμένα ενώ ο ψεύτικος Batman κάνει κάτι στο τέλος που ίσως θα θέλαμε να είχε κάνει και ο αληθινός. Ιδιαίτερα τώρα με τον Damian. Αρκετά καλό τεύχος που υπολείπεται όμως σε σχέση με τα Batman & Robin και Return of Bruce Wayne.

Στο Terminator 1984 #1 έχει πλάκα. Στο μεγαλύτερό του μέρος απλώς εξιστορεί την πρώτη ταινία αλλά σιγά σιγά προσθέτει τα δικά της λιθαράκια στο νέο οικοδόμημα που επιχειρεί να χτίσει ο Zack Whedon. 1984, ο Ah-nold κυνηγά την Sarah Connor και τον Kyle Reese αλλά υπάρχει ένας ακόμη επισκέπτης ονόματι Ben ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι να ζεις την δεκαετία του '80 και να σου αρέσει. Και κάπου εκεί έχουμε Divergence όπως θα λέγανε και στο Fallout.

Διαβάζω επίσης το γενικά μέτριο Dragon Age που έχει φτάσει στο 5ο τεύχος και το αρκετά καλό Chew που έχει φτάσει στο 14ο αλλά βαριέμαι να γράψω γι'αυτά, άλλη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: