Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κυκλοφορίες 18-08-2010


Δεν θα γράψω για πολλά κόμικς αυτήν την φορά αλλά θα πω περισσότερα για το κάθε ένα σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Είδατε, ήδη πολυλογώ!


Ξεκινώ με το Hellblazer #270. Είχαμε μείνει στο προηγούμενο τεύχος με τον John Constantine σε κακά χάλια, αξούριστο να κοιτά το άψυχο κορμί της Epiphany! Και κει που αναρωτιέσαι εσύ ο φτωχός αναγνώστης αν θα αντέξεις άλλη μια πεθαμένη φιλενάδα τόσο σύντομα το δημιουργικό δίδυμο σε εκπλήσσει ευχάριστα. Μην τα πολυλογώ, ο John αν και ποτέ δεν ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε μια γυναίκα δεν ήταν ποτέ αναίτια βίαιος απέναντί τους. Λόγος υπάρχει και τελικά ακόμη και κάτι σαν happy end σε αυτό το τεύχος! Τι καλά!

Στο Fables #97 έχουμε να κάνουμε με τον επίλογο της ιστορίας των Snow White και Rose Red με την δεύτερη επιτέλους να βγαίνει από την καταθλιψάρα της. Επιτέλους, καιρός ήταν. Κάποιος εξάλλου πρέπει να βάλει τάξη στην φάρμα που έχει γίνει πεδίο αντιπαράθεσης γιατί μην το ξεχνάμε, ο Mister Dark καραδοκεί και η Tottenkinder θα χρειαστεί όση βοήθεια μπορεί να της δοθεί.

Τελειώνω αυτό το μικρό post με το Buffy The Vampire Slayer - Riley One Shot. Μα φυσικά ο πιο βαρετός και άχρωμος πρώην γκόμενος της Buffy με την cool γυναίκα πρέπει να κάνει ένα τεύχος και αυτός. Το οποίο θα δείχνει πως βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και...Yawn. Μεταξύ μας, τα Μπαφοκόμικς έχουν αρχίσει να με κοιμίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: