Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Μόνο ο ουρανός δεν έπεσε...

Πληθώρα δυσάρεστων νέων...

Harvey Pekar 1939-2010

-Το πιο δυσάρεστο νέο ήταν ο χαμός του Harvey Pekar, διάσημου underground δημιουργού comics που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν το αυτοβιογραφικό comic του American Splendor μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη. O Pekar είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από θέματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

-Το 16ο θα είναι και το τελευταίο τεύχος του Greek Street σύμφωνα με το BleedingCool. Εμ, βέβαια, αφού το διάβαζα δεν θα το κόβανε; Σας έχω διηγηθεί την ιστορία, όταν το Down on the Upside των Soundgarden , την εποχή που βγήκε, έγινε ένα από τα αγαπημένο μου άλμπουμ; Θυμάστε τι έγινε λίγο μετά;

-Ο Alan Moore λέει πως δεν θα ξαναγράψει comics. Ξέρω, το έχει ξαναπεί και έχει αλλάξει γνώμη οπότε δεν είναι αξιόπιστος σε αυτό το θέμα. Ήταν ανάγκη όμως και να το πει; Θέλουμε τόση στεναχώρια;

-Δυσάρεστα και τα αθλητικά νέα. Η Ισπανία πήρε το Μουντιάλ, ο Σπανούλης πήγε στον γαύρο, ο Κωνσταντόπουλος ανακοινώθηκε σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκόύ. Εντάξει, το τελευταίο μπορεί να μην είναι δυσάρεστο.

-Το Community δεν πήρε ούτε μια υποψηφιότητα για Emmy. Το Fringe πήρε μόνο μια τριτοδεύτερης διαλογής. Η Chandra Wilson δε πήρε ούτε αυτή υποψηφιότητα. Α, λάθος, αυτό είναι ευχάριστο.

Fezes are cool!

-Μαύρισε η ψυχή μου με όλα αυτά οπότε τελειώνω με Doctor Who, έτσι για να χαρώ και λιγάκι. Ο Dark Tyler ανακάλυψε ένα blog στο οποίο ο ιδιοκτήτης του σκιτσάρει διάφορους φανταστικούς ήρωες στο στυλ του Matt Groenig και τώρα τελευταία και από το Doctor Who. Επίσης ανακοινώθηκε πως στο Christmas Special του 2010 θα συμμετάσχει ο γνωστός ηθοποιός Michael Gambon και η τραγουδίστρια όπερας Katherine Jenkins!

Ουφ, ξαλάφρωσα λιγάκι...

2 σχόλια:

dark tyler είπε...

Ακόμα και στο stunt casting είναι classy ρε ο Moffat! Kylie είχε βάλει ο άλλος, τραγουδίστρια όπερας αυτός. (LOL)

Hellboy είπε...

Αυτό δεν μου πέρασε από το μυαλό. Μάλλον γιατί έψαχνα, που λες, να μάθω ποια είναι και τελικά δεν προχώρησα πέρα από φωτογραφίες που φαίνεται πόσο ευρύστερνη είναι! ;)