Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Ένα αφιέρωμα στον Moore, ο Van Gogh και διάφορα άλλα...

- Στο comicdom.gr κάνουν ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον Alan Moore. Οι συντάκτες του site, με αφορμή τα κατά την γνώμη τους 10 καλύτερα έργα του, εκτός από εξαιρετικές παρουσιάσεις αυτών διανθίζουν το όλο αφιέρωμα με συνεντεύξεις και videos. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το link για το αφιέρωμα και θα βάλω ένα αστείο video με τον Neil Gaiman να διηγείται μια συνάντηση του με τον Moore.- Το τελευταίο επεισόδιο Doctor Who, που είχε και τον Van Gogh, πρέπει να είναι το πιο συγκινητικό των πέντε σεζόν της αναβιωμένης σειράς και ένα ακόμα δείγμα σε πόσο καλά χέρια βρίσκεται αυτή με τον Steven Moffat σαν showrunner. Τρία επεισόδια έμειναν για το τέλος της σεζόν το οποίο αναμένεται εκρηκτικό ενώ οι προσδοκίες για την επόμενη έχουν ανεβεί κατακόρυφα ήδη. Neil Gaiman σαν guest writer και ποιος ξέρει τι άλλη έκπληξη θα υπάρχει!

- Το Bleeding Cool επιβεβαιώνει την μελλοντική ύπαρξη τηλεοπτικής μίνι σειράς γραμμένη από τον Grant Morrison, σκηνοθετημένη από τον Paul McGuigan στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Stephen Fry. Το όνομά της θα είναι Bonnyroad, θα είναι sci-fi thriller και γυρίζεται για να με κάνει ευτυχισμένο. Ναι, αυτό πιστεύω, τι θέλετε τώρα;

- Το Misfits, η βρεταννική τηλεοπτική σειρά που είχε σαν θέμα μια ομάδα εφήβων καταδικασμένων σε κοινωνική εργασία που αποκτούν υπερδυνάμεις έφυγε από τα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA με αυτό της καλύτερης δραματικής σειράς. Στο io9, αν θυμάμαι καλά, έγραψαν πως κάτι αντίστοιχο σε αμερικάνικα πρότυπα θα ήταν να πάρει το Emmy η Buffy στην πρώτη της σεζόν. Χαίρομαι που είμαι από αυτούς που το έβλεπαν από την αρχή.

- Πρέπει να παραγγείλω το Neonomicon. Πρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: