Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κυκλοφορίες 19-05-2010


Αργοπορημένο ποστ και δεν φταίει το φινάλε του Lost και γι'αυτό!

Ξεκινώ με το Zatanna #1, νέο τίτλο των Paul Dini και Stephan Roux. Η γνωστή μάγισσα του DCU, καλείται να βοηθήσει την αστυνομία μετά από έναν μαζικό φόνο ο οποίος "βρωμάει" μαγεία. Εισαγωγικό αλλά πολύ καλό τεύχος στην τελική και παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες ιδιαίτερα όσον αφορά τους κακούς.

Στο Joe The Barbarian #5 η παράξενη περιπέτεια του Joe συνεχίζεται. Οι σύντροφοι χωρίζονται, ένας αδέσποτος σκύλος του ενός κόσμου εμφανίζεται σχεδόν σαν δράκος στον άλλο και ο Sean Murphy μεγαλουργεί στο σκίτσο. Δηλαδή τον ήξερα, αλλά εδώ με εντυπωσιάζει.

Καλό και το American Vampire #3. Και αρχίζουμε να συμπαθούμε όλο και περισσότερο την μεταλλαγμένη ηρωίδα και μαθαίνουμε περισσότερα για το νέο είδος βαμπιριών! Εξίσου ενδιαφέρουσα και η δεύτερη ιστορία δια χειρός King. Και κάτι που σκέφτηκα, ο χαρακτήρας του Skinner Sweet μου θυμίζει κάτι ανάμεσα στον Jack of Fables και τον Jack του Vampire The Masquerade: Redemption. Έτσι, στο άσχετο.

Στο Hellblazer #267 ο John Constantine παθαίνει διάφορα άσχημα πράγματα αλλά του αξίζουν του άτιμου και καλά να πάθει και να πάθει και χειρότερα. Εντάξει, μουρλή η Epiphany αλλά πρόσεχε ρε John, αν είναι δυνατόν. Το τεύχος πάντως είναι καλό και έχει μερικές πολύ διασκεδαστικές σκηνές σε ένα τρελοκομείο.

Διάβασα το νέο Avengers. Volume 4, issue #1. Μέτριος Bendis και Romita Jr./Janson σου αφήνουν, αν είναι δυνατόν, μια αίσθηση προχειροδουλειάς; Παρόμοια συναισθήματα έχω και για το Ultimate Comics Avengers 2 #2. Δηλαδή κάποιος είχε πετύχει να φτιάξει τον υπερ-στρατιώτη και παρ'όλα αυτά τώρα τον θυμήθηκαν; Και για Black Ops μέχρι τώρα φαίνονται πιο μαλακοί από τους Ultimates...

Δεν υπάρχουν σχόλια: