Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Miller Quits, Whedon Assembles, Moore Designs, Pond Ponders



- Tο Comics Alliance έχει την είδηση πως o Frank Miller ανακοίνωσε στο MoCCA Fest πως εγκαταλείπει το project Holly Terror, Batman. Σε αυτό ο σκοτεινός ιππότης θα έκανε με τα κρεμμυδάκια την Αλ Κάιντα σε προπαγανδιστικό στυλ, όπως της δεκαετίας του '40. Εγώ απλώς δηλώνω χαρούμενος με την ακύρωση.

- Ο Joss Whedon μάλλον θα σκηνοθετήσει το Avengers. Αυτό έγραψε το Variety με αποτέλεσμα να βουίξει ο ιστόκοσμος και να περάσει ο Joss τον Justin Bieber στα trending topics του Twitter. Το νέο είναι πολύ καλό άσχετα αν ο Whedon σαν σκηνοθέτης δεν έχει δείξει μεγάλες ικανότητες. Ξέρεις πως ότι έχει περάσει από τα χέρια του είναι τουλάχιστον ποιοτικό. Και μετά κάθεσαι και διαβάζεις το προηγούμενο post μου.

- Κάποτε ο Alan Moore είχε γράψει ένα σενάριο για τον Malcom McLaren που ποτέ δεν έγινε ταινία. Ο McLaren αποδήμησε εις κύριον αλλά τουλάχιστον χάρη στους Antony Johnston, Facundo Percio και την Avatar Press θα δούμε μια comic διασκευή του!

- Καλό και το δεύτερο επεισόδιο Doctor Who της Moffat εποχής. Matt Smith και Karen Gillan αυτήν την στιγμή φαντάζουν ιδανικοί στους ρόλους τους και είμαστε ακόμη στην αρχή. Πολύ όμορφο και συγκινητικό το resolution του επεισοδίου. Το κοινό φαίνεται να επιβραβεύει την προσπάθεια κάτι που φαίνεται στα τελικά νούμερα του πρώτου επεισοδίου! 10,08 εκατομμύρια τηλεθεατές και δεύτερο καλύτερο άνοιγμα σεζόν μετά το Rose ενώ καλά αναμένονται να'ναι και τα νούμερα του δεύτερου επεισοδίου παρά τα ποδόσφαιρα και την καλοκαιρία στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: