Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 11-11-2009



Damn you Bioware, it's all your fault...


Ναι, ότι λέει ο τίτλος. Οπότε πηγαίνω όλο το ποστ βιαστικά. Έχουμε και λέμε από Dark Horse τον επίλογο του BPRD 1947 με το 5ο τεύχος. Δυστυχώς αυτό το κόμικ δεν έπιασε τόσο υψηλή αποδόση παρ'όλο το ταλέντο που ξεχείλιζε. Επίλογος και για το Hellboy The Wild Hunt με το 8ο τεύχος. Ο Hellboy ουσιαστικά εκβιάστηκε για να γίνει ένα πιόνι σε μια παρτίδα σκάκι, έστω και αν είναι σημαντικό κομμάτι. Η αγάπη ως μέθοδος εκβιασμού ακόμα μια φορά. Οι τελευταίες σελίδες προαναγγέλλουν αρκετά πράγματα. Προτελευταίο τεύχος για το Citizen Rex #5. To χάος στην πόλη φαίνεται να καταλαγιάζει και το την θέση του παίρνει το χάος της ιστορίας. Σε έναν μπαλ-μασκέ οι υπόγειες συμφωνίες και οι συνωμοσίες έχουν την τιμητική τους.

Από DC υπάρχουν τρεις τίτλοι Batman. To Batman #693 δεν είναι άσχημο αν και δεν έχει καλό ρυθμό. Το σκίτσο του Daniel πάντως είναι εντάξει. Το Batman And Robin #6 δεν είναι καλό. Θα ρίξω το φταίξιμο περισσότερο πάντως στον Philip Tan. Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να δω δουλειά του ξανά. Καλύτερο όλων το one-shot Batman- Doc Savage. Πολύ καλή η ιστορία του Azzarelo και υπέροχα ταιριαστό το artwork του Phil Noto.

Οι καλύτεροι τίτλοι όμως της εταιρείας έρχονται από την Vertigo. Στο Fables #90 η Βaba Yaga πέφτει ολοένα και περισσότερο στις παγίδες της φτερωτής μαϊμούς, to κενό εξουσίας που άφησε η Totenkinder πάει να καλυφθεί ενώ η ίδια καταφέρνει και βρίσκει αυτόν που θα μπορέσει να νικήσει έναν κάποιο σκοτεινό κύριο. Στο Unwritten #7 βλέπουμε ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνες είναι οι φυλακές! Πάλι καλά δηλαδή που ο Tommy έχει περισσότερους φίλους απ'ότι νομίζει!

Το S.W.O.R.D. #1 της Marvel εξαργυρώνει την δημοφιλία της Agent Brand ενώ στο 2000AD #1661 o Dredd καταφέρνει στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του να βγει ζωντανός κάτω από αντίξοες συνθήκες ενώ ο Gene the Hackman στο τελευταίο μέρος του Kingdom μένει μόνος και κυνηγημένος καθώς η Leezee και ο άλλος άνθρωπος σώζονται από ένα διαστημοσκάφος αφήνοντάς τον πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: