Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 04-11-09



Βγήκε το Dragon Age:Origins και έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο. Ήταν μετά να μην ξεχάσω να ποστάρω;

Θα αρχίσω με το Witchfinder In The Service Of Angels #5 που φτάνει στο τελευταίο του τεύχος. Δεν είναι σπουδαίο αλλά είναι σχετικά καλό. Λειτουργεί ακόμη μια φορά και σαν πηγή πληροφοριών για πράγματα που έχουν συμβεί στο Hellboy και στο BPRD. O Gilfryd βοηθά όπως μπορεί τον Edward αλλά το τίμημα είναι βαρύ για όλους τους εμπλεκόμενους παρ'όλο που η απειλή του τέρατος εκλείπει.

To Buffy The Vampire Slayer #30 πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν συμπαθούσα ποτέ την Espenson και κάθε φορά που βλέπω σειρά ή έστω κόμικ γραμμένο από αυτήν την συμπαθώ ακόμη λιγότερο. Ξύπνησαν τις θεές, αυτές σκοτώνουν όποιον βρουν και η Buffy σχεδόν πεθαίνει. Αν αυτά φαίνονται ασυνάρτητα,χα, στο κόμικ είναι χειρότερα. Πότε θα ξανάρθει κανάς συγγραφέας της προκοπής;

Αρκετά καλό το Ultimate Comics Spider-Man #4. Το καρτουνίστικο στυλ του Lafuente ταιριάζει γάντι σε αυτόν τον τίτλο. Καλό και το στόρι που έχει και εμφάνιση νέου και μυστηριώδους υπερήρωα, εφηβικά προβλήματα αλλά και τον Mysterio να κάνει τόπι στο ξύλο τον Spidey.

Στο Astonishing X-Men #32 η ιστορία του Ellis είναι ενδιαφέρουσα και το σκίτσο του Jimenez λειτουργικό αν και μέτριο. Sentinel με βιολογικά στοιχεία, Brood και διασκεδαστικές κουβέντες ανάμεσα στην Brand και τον McCoy. Και για τα πρώτα δυο φταίει μάλλον κάποιος X-Man που δεν προσέχει τα πράγματά του.

Επιγραμματικά: Το Greek Street #5 είναι εντάξει και αποκτά όλο και περισσότερη συνοχή. Το House Of Mystery #19 έχει κάποιο ενδιαφέρον αν και εδώ που τα λέμε σαν να το έχω βαρεθεί. Έδωσα ευκαιρία στο Haunt που παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον 2ο τεύχος και τέλος στο Kingdom στο 2000AD 1660 ο Gene την έχει πολύ άσχημα ενώ οι άνθρωποι σύντροφοί του φαίνεται πως διασώζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: