Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφορίες 21-10-09



Με τεράστια καθυστέρηση αυτό το ποστ... Με έπιασε η βαριεστημάρα του προηγούμενου ποστ θαρρώ!

Στο Invincible #67 συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις περιπέτειες του Omniman και του Allen καθώς προσπαθούν να βρουν όσους περισσότερους συμμάχους μπορούν για την επικείμενη αναμέτρηση της συμμαχίας με τους Viltrumites. Οι προσπάθειές τους άλλοτε στέφονται με επιτυχία και άλλοτε όχι. Ο Thadeus πάντως κρατά έναν άσο στο μανίκι του. Καλογραμμένο και "καλοζωγραφισμένο" το δεύτερο συνεχόμενο τεύχος του Corey Walker.

Στο Star Wars Knights Of The Old Republic #46 ο Zayne αιχμάλωτος του Crucible μαθαίνει κάποια πράγματα που αφορούν την σύντροφό του, την Jarael και το χειρότερο η τακτική της Chantique σπάει τις αντιστάσεις του και τον κάνει να αμφιβάλει για αυτήν. Το αποτέλεσμα ένας καυγάς μεταξύ Zayne και Jarael που είναι τυπικός σε τέτοιες περιπτώσεις και θα περιπλέξει τα πράγματα αρκετά ώστε να μην προχωρά το στόρι όπως παλιότερα... Γκρρρρ...

Πλάκα είχε το Citizen Rex #4. Ρομπότ, άνθρωποι δικαιώματα, ρατσισμός, βία και ένα τρελό μπλέξιμο στο σενάριο που δεν κάνει όμως λιγότερο διασκεδαστικό αυτό το κόμικ. Οι αδερφοί Hernandez τα καταφέρνουν κινούμενοι επιτυχημένα πάνω σε μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το στολίδι από το σκουπίδι.

Στο Beasts of Burden #2 τα κατοικίδια - παραφυσικοί ντετέκτιβ αναλαμβάνουν μια απλή φαινομενικά υπόθεση εξαφάνισης δυο κουταβιών. Η έρευνά τους όμως τα οδηγεί σε παράξενους δρόμους και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες. Ότι πρέπει για φιλόζωους αυτό το κόμικ που διαβάζεται ευχάριστα και έχει πολύ όμορφο artwork.

Στο Chew #5 έχουμε μια αναμέτρηση μεταξύ φίλων. Τελικά η γρίπη των πτηνών μπορεί και να μην ευθυνόταν για τόσους θανάτους και να υπάρχει μια μεγαλύτερη συνωμοσία από πίσω. Στο Kingdom του 2000AD #1658 ο Gene μαθαίνει για την Leezee και γίνεται βίαιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: