Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Κυκλοφορίες 10-09-09



Hellboy Universe εις διπλούν.

Στο Hellboy The Wild Hunt #6 o ήρωάς μας μαθαίνει κάποια πράγματα για το παρελθόν του που δεν θα ήθελε να ξέρει και το κυριότερο δεν τα περίμενε και το ίδιο και μεις, το κοινό. Ιδιοφυής προσθήκη στην μυθολογία του Hellboy η συγγένειά του με τον Αρθούρο και το σημαντικότερο με την Morgana LeFay όπως και πως η αντίπαλός του αυτήν τη στιγμή ανήκει στο ίδιο περιβάλλον. Εξαιρετικό το artwork ακόμα μια φορά.

Στο BPRD 1947 #3 τα βαμπίρια έχουν διαφωνίες και αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ιστορίας. Γενικά, το τέλος σου αφήνει ένα αίσθημα απογοήτευσης. Ίσως να φταίει πως αυτήν τη φορά το Hellboy ήταν πολύ πολύ καλύτερο.

Στο Kick Ass #7 o... Kick Ass βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι μαφιόζοι τον χρησιμοποίησαν για να καταφέρουν να πιάσουν τους Big Daddy και Hit Girl. Ακολουθούν βασανιστήρια και γίνονται αποκαλύψεις κυρίως για τα κίνητρα του Big Daddy που τελικά έχει πολλά περισσότερα κοινά στοιχεία μαζί του απ'ότι φαινόταν αρχικά. Πάντως όσον αφορά την ταινία τώρα, αν ακολουθήσει το κόμικ κατά γράμμα, δηλαδή ο χαρακτήρας του Cage πεθάνει έτσι εγώ θα πάω να την δω!

Επιγραμματικά τα υπόλοιπα. Στο Kingdom του 2000AD #1562 οι συστάσεις μεταξύ του Gene, της Leezee και του Wild Bunch γίνονται. Το τσιμπούρι όμως πάνω στην Leezee ίσως να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Στο House Of Mystery #17 ένα φάντασμα κοροϊδεύει τον Eduard με διόλου διασκεδαστικά γι'αυτόν αποτελέσματα. Τέλος στο Unwritten #5 ο Rudyard Kipling γίνεται εργαλείο σε αυτούς που θέλουν να πάρουν υπό τον έλεγχό τους την δύναμη των ιστοριών και επαναστατεί άσχημες συνέπειες γι'αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: