Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Κυκλοφορίες 29-07-09



Detective Comics #855. Θα μπορούσε να είναι και το μοναδικό comic αυτής της βδομάδας...

Ξέρω, είναι βαρετό να λέω πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι ο JH Williams III. Η πλάκα είναι όμως πως σε όλο το internet σχεδόν τα ίδια γράφουν. Και δεν είναι πως αντιγράφει ο ένας τον άλλον! Απλώς είναι τόσο πολύ εύκολο να διακρίνεις τα σημεία υπεροχής αυτού του καλλιτέχνη. To κερασάκι στην τούρτα είναι πως και η ιστορία του Gregg Rucka είναι καλή. Στο συγκεκριμένο τεύχος μάλιστα η Batwoman κάνει ένα λάθος που ποτέ δεν θα έκανε ο Bats και μπλέκει άσχημα! Τώρα ποιος κάθεται να περιμένει το επόμενο τεύχος.

Καλό και το 4ο Ignition City. H Mary Raven σώζεται από τους διώκτες της χάρη στον παλιό φίλο του πατέρας της και λαμπρό επιστήμονα Dr. Vukovic που τον φαντάζομαι να μιλά με ρώσικη προφορά και μου θυμίζει τον πατέρα Grigori του Half Life 2! O Dr. Vukovic λοιπόν αποκαλύπτει ένα τεράστιο μυστικό στην Mary, το οποίο εμείς δεν το μαθαίνουμε αλλά φαίνεται να εξηγεί πολλά για την κατάσταση στην Ignition City. Βλέπω να αγοράζω το TPB όταν τελειώσει αυτή η σειρά!

Νέος τίτλος από τους αδερφούς Hernandez! Citizen Rex λέγεται και είναι ενδιαφέρων, αστείος και πάρα πολύ παράξενος, όπως άλλωστε αρκετές δουλειές των αδερφών. Ένας δημοσιογράφος σε έναν μελλοντικό τόπο μπλέκεται σε παράξενες καταστάσεις! Τίποτα παραπάνω δεν θα πω, περισσότερα στο 2ο τεύχος που βγαίνει τον Αύγουστο.

Τελειώνοντας να γράψω δυο γραμμές το Ultimate Spiderman Requiem #2. Ο Jonah Jameson γράφει την αλήθεια σε σχέση όσον αφορά τον Spidey που τόσο καιρό έκρυβε. Τον φάγανε οι τύψεις. Το ότι στο τελευταίο πάνελ βέβαια βλέπουμε πως την γλίτωσε δεν έχει σημασία. Όπου έχει ζωγραφίσει ο Immonen ωραίο όπου ο Bagley μέτριο. Όλα αυτά εν μέσω του κατακλυσμού που λέγεται Ultimatum. Και μιας και το ανέφερα να προειδοποιήσω. Μακριά. Τα ορφανά της Image David Finch και Danny Miki σχεδιάζουν ένα ακόμη αποτυχημένο έργο του Jeph Loeb... Καλά εκεί στην Marvel το σκέφτηκαν καλά όταν του έδωσαν ελευθέρας για αλλαγές στο Ultimate Universe;

Δεν υπάρχουν σχόλια: