Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Κυκλοφορίες 28-05-09




Βδομάδα δράσης; Αν εξαιρέσει κανείς το Ignition City που έχει και πολύ ουσία μάλλον ναι.

Στο Literals #2, το 6ο από τα 9 μέρη του Great Fables Crossover τα "είδη" βγήκαν για να προστατεύσουν τον Kevin από τον ερχομό του Bigby και της Χιονάτης. Οι αδερφές Page είναι πρόσθετο πλεονέκτημα στον αγώνα κατά του Kevin. Μπαμ μπουμ και γέλιο με τον Χάνσελ!

Το Dark Reign Elektra πρέπει να είναι ο μοναδικός τίτλος Dark Reign που να αξίζει να διαβαστεί. Στο 3ο τεύχος η αγαπητή σε μας λιγομίλητη δολοφόνος παραμένει θανάσιμη και λιγομίλητη όπως πρέπει. Οι πράξεις της μιλάνε περισσότερο και αυτό το κόμικ παραμένει εξόχως διασκεδαστικό και δεν σε νοιάζει που δεν είναι κάτι παραπάνω!

Στο Sword #17 η Dara την έχει άσχημα. Τα θραύσματα της μάχης φτάνουν μέχρι το Texas και τα σχόλια των ΜΜΕ και του απλού κόσμου είναι το μοναδικό πράγμα που ρίχνει τον φρενήρη ρυθμό αυτού του τεύχους. Fun Stuff.

Στο Ignition City #3 τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Και για μας τους αναγνώστες αλλά και για την πρωταγωνίστρια. Αυτή καταλαβαίνει πιο σκότωσε τον πατέρα της αν και δεν ξέρει ακόμα ακριβώς γιατί εμείς βλέπουμε την ανομία που υπάρχει στην πόλη και μαθαίνουμε την ιστορία της barwoman Gayle. Ενδιαφέρον.

Το Wolverine #72 κυκλοφορεί μετά το #73, νά'ναι καλά η Marvel που δεν ήθελε να μπερδέψει τους θεατές τις ταινίας και εν δυνάμει νέους πελάτες με την ψιλό what if ιστορία του Millar. Λοιπόν, ο Logan καταφέρνει κομμάτι του στόχου του με αρκετά cool τρόπο και προσπαθεί να γυρίσει σπίτι του. Ο επίλογος θα δοθεί στο Giant Size Special όπου ελπίζω να θυμηθώ να κάνω και μια λίστα με θετικά και αρνητικά αυτού του storyline. Στα αρνητικά πάντως βλέπω από τώρα το ξαναζεσταμένο φαγητό από το Wanted των ανίκητων ενωμένων supervillains και μάλλον τον Mysterio που ξεγέλασε τον Logan. Έλεος με το δεύτερο.

ΥΓ
Τέλειωσε το Ultimate Wolverine vs Hulk. Απίστευτο. Και πρόκειται να τελειώσει και το Planetary. Όπως λέει και το ComicBookResources: "It was as shocking to see "Ultimate Wolverine vs. Hulk" #6 on the stands as it would be to see an issue of "Battle Chasers" ... okay, maybe not that big a shock, but still ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: