Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Κυκλοφορίες 17-06-09



FRAK YOU,Robert Kirkman! FRAK YOU!

Θυμάμαι που έγραφα πριν λίγο καιρό: "Το Invincible #53 δεν μου πολυάρεσε. Ο Μark και η Eve είναι ερωτευμένοι από τα πρώτα τεύχη αλλά έβρισκαν πάντα εμπόδια και τώρα που τα φτιάξανε ο Kirkman μας παίζει καθυστερήσεις; Σε λίγο θα το παίξει Whedon και θα την σκοτώσει κιόλας αναγκάζοντάς με να μην ξαναδιαβάσω." Ε, λοιπόν, ο Kirkman όπως θα συμφωνούσε και ο χρήστης Mirella την έκανε την μαλακία. Μαλακία που γινόταν πιο εμφανής στο τεύχος #54 μέσα από τα μισόλογα του Immortal αλλά που εγώ δεν ήθελα να πιστέψω. Δηλαδή, πάει ο πιο ενδιαφέρον γυναικείος χαρακτήρας; Περιμένω το επόμενο τεύχος μπας και δεν έχει πεθάνει για να πάρω οριστική απόφαση καύσης τευχών και delete αρχείων .cbr Invincible. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Πάλι καλά που υπάρχει και το Jack of Fables δηλαδή, ακόμα και τώρα που δεν πρωταγωνιστεί ο υπέροχος, εκπληκτικός, άφταστος Jack.Τεύχος #35 και το ξανθό-χαριτωμένο-κοριτσάκι-που-ήταν-γνωστό-σαν-Bigby-Wolf παραδίδει μαθήματα που θα έκαναν τον Solid Snake και τον Conan να κοκκινίσουν. Αιματοβαμμένες καταστάσεις από την μια, τρελό γέλιο οι μονόλογοι του γιου του Τζακ από την άλλη.

Καλό και το Incognito #4, με τον αντιήρωα και πρώην supervillain Zack Overkill να μπλέκεται πραγματικά. Από την μια οι κρατικές υπηρεσίες έχουν θυμώσει που άρχισε να το παίζει ήρωας και αποκαλύφθηκε και από την άλλοι οι παλιοί σύντροφοί του να βρίσκονται στα ίχνη του και να έχουν μάλλον άσχημες προθέσεις. Βάλτε πως τον ξανάριξαν εκεί που ήταν, χωρίς υπερδυνάμεις, ως δόλωμα, ε, το γλιτώνει δεν το γλιτώνει το κεφάλι αυτήν την φορά!

Στο Star Wars - Knights of the Old Republic #42 εμφανίζεται ο Malak ο οποίος θέλει να πάρει την Jarael ως βοηθό για την εκστρατεία του εναντίον των Mandalorians. O Zayne δεν θέλει να γίνει αυτό και πολύ περισσότερο ο Rohlan. Δεν είναι σπουδαίο τεύχος αλλά έχει κανά δυο σκηνές που αφηγούνται κομμάτια από το παρελθόν τον Revan και Malak, κάτι είναι κι αυτό.

Το Ultimatum - Spider-Man Requiem #1 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Όλοι νομίζουν πως ο Spidey έχει πεθάνει και έτσι ο Jonah προσπαθεί ένα άρθρο που να λέει πόσο άδικο είχε γι'αυτόν. Ένα καλό όμως είχε αυτό το τεύχος: Μου θύμισε γιατί δεν μου έλειψε ο Mark Bagley στα μολύβια.

2 σχόλια:

Mirela είπε...

ειδες ο παπάρας ο Kirkman?!?
Πραγματικά δεν το θυμόμουν οτι είχα γίνει Κασσάνδρα με το όλο σκηνικό!

Όταν ξεκίνησα να τον διαβάζω σε Walking Dead και Invincible δεν είχα ιδέα για την πτώση που θα ακολουθούσε.
μετά έπιασε το Ultimate X-Men, και παρά τις ελπίδες που είχα για το 3 στα 3 με διέψευσε κατηγορηματικά.

Μετά πήγε και σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του Rick στο Walking Dead για cheap shock value...

...και τώρα έκανε το 3 στα 3 αλλά inverted!! :P

Screw you right in the ear, Kirkman!!!

Hellboy είπε...

Κασσάνδρα εσύ, Κασσάνδρα και γω, μια κάσα μπύρες κορόνα ήπια για να ξεχάσω. Με λεμονάκι φυσικά.